Aberatii speciale

Ziua Trei

Cosmin m-a lasat sa dorm cat mi-a dorit inimioara, si m-a rasfatat la mic de jun cu gogosi, a umblat incetisor prin casa, pentru ca el a trebuit sa mearga prin oras, iar eu am dormit ca o domnisoara. Nu m-a deranjat deloc iar cand deschideam ochii si il vedeam zambind, adormeam inapoi cu zambetul pe buze, pentru ca ma pupa, si pentru ca stiam ca e langa mine.

Cand m-am trezit nu stiam cat e ceasul, si totul parea tarziu. Era inca devreme, iar Cosmin, pentru ca urma sa plece in cateva ore la munca, a venit si s-a pus sa doarma, pentru a mai recupera din orele de somn pierdute in oras. Asa ca, daca tot ma plictiseam, am mai dormit si eu.

Pe la 4.30 Cosmin, ca un copil cuminte a plecat la lucru, iar eu o dependenta de lume, am intrat pe mess sa vad cine-ce mai zice, eh surpriza, am reusit sa ma intind pe mess pana la si 50, deci aveam cam 10 minute la dispozitie sa mananc, fac dush, ma schimb, si sa imi umplu geanta cu cele trebuincioase in ziua respectiva. Ete fass, am ales sa nu mananc, ceea ce probabil l-a suparat pe Cosmin, dar i-am explicat si lui asta, asa ca sorry puiul meu :*

Ma dau de doua ori peste cap si reusesc ca la fix sa ies afara din casa, il sun pe Radu si imi cer scuze de la el pentru ca voi intarzia 5-10 minute, si fuga sa aliniez planetele sa nu ma astepte prea mult. Nu a durat mai mult de 5 min totul.

Nu am cuvinte sa spun cat de dor imi era de Radu, nu l-am vazut din noiembrie, de cand l-am tarat dupa mine prin Cimitirul Bellu sa il caut pe Eminescu, pentru ca eu vreau sa il vad, iar apoi, la o bere. Am depanat amintiri si am barfit la o bere,doua, trei. Din nefericire, nu am reusit sa fac poze pentru ca, Harap-Alb era flamand si nu am avut de unde sa ii dau baterii ca sa pape, asa ca, am renuntat cu acest prilej sa fac poze in ziua asta.

Pe de alta parte, m-am mai intalnit cu un amic, la care am reusit sa adorm. Adevarul este, ca, Cosmin lucra pana tarziu, asa ca, “acasa” nu prea ma atragea, iar amicul meu ma mituia cu vin si cartofi prajiti si pe bune ca nu am putut sa rezist. 😀

M-am relaxat si am fost peste tot un musafir alintat. Mutumesc prietenilor mei ! Mai viiin !!