Aberatii speciale

Ziua sase

Sâmbătă dimineaţa. adică mai pe la prânz, aşa, m-am trezit, lângă Laur. Ce puteam să îmi mai doresc? soarele era afară şi zâmbea, nu spunea nimic, doar zâmbea. Trebuia să fiu cu multe ore în urmă la plajă, dar nu asta conta atunci, conta că lângă mine îl aveam pe el, iar somnul a fost destul de dulce.
Ne-am mişcat poponeţele la plajă şi, pentru că , înainte de a merge la plajă ne-am motroşit şi lungit prin casă pe la calculator, am uitat, logic, ceva trebuia să uit, am uitat uleiul de plajă. Nu era nimic oricum, soarele nu ardea prea tare. Am reuşit să adormim, mai mult el decât mine, eu am desenat pe nisip. Am vrut să fac un castel, dar, m-am răzgândit.
În schimb, am reuşit săăăă, sun pe unu altu, în special pe monsoir Jorji , care, a reuşit de această tură să vină să ne cunoaştem. Ne-am găsit unul pe altul puţin mai greu, dar, norocul nostru totuşi a fost că nu era aglomerată rău plaja, şi ne-am găsit uşor. Am tras nişte poze unul cu altul, au mai vorbit ei băieţii d-ale lor, iar apoi, am luat-o uşurel către casă pentru că, Laur, ca un angajat model ce e, trebuia să fie la lucrul.
Ştiu, urât că stau singură seara, şi aş putea să fac multe lucruri utile, aşa că m-am pus pe sunat, şi mai făceam pozici, pentru că tura asta am fost o obsedată de pozici. Pe la 22, Laur a plecat, iar eu, am dat ceva telefoane stânga-dreapta să văd dacă lumea iese. Până ce lumea s-a decis, şi afară Nenea cu barbă a început să facă poze, eu. mi-am aranjat bagaju ca un copil cuminte, şi m-am gândit, ce somn trag eu până vine Laur.
Eh ţeapă, pentru că, la început mi-a fost frig, apoi mi-a fost cald, apoi mi-a fost sete, apoi mi-a trebuit la budă, apoi, a sunat Laur că vineee.
Am rămas îndrăgostită de Jorji, dar nu la sensu de Lady Gaga (adică : i’m gonna follow you until you love me), ci el, aşa ca om. Zâmbeşte mult, şi pozele cu el, au ieşit minunat. Nu am mai găsit un om care să iasă minunat în atâtea poze. Mulţumesc pentru sesiunea foto, ai fost un scump, şi Laur de asemenea pentru că ne-a făcut poze 😀