Aberatii speciale

Ziua Barbatului !

Azi e ziua bărbatului. E o zi pe care, eu personal o recunosc. O recunosc pentru că merită. Fiecare mascul din viaţa mea (da sunteţi mulţi) merită să fie felicitat, în fiecare clipă şi bonus pentru că mă suportă, mă susţine şamd.

Vreau să mulţumesc fiecăruia dintre ei, dintre voi, dintre toţi cei care, îmi răspund la telefon atunci când am nevoie, îşi amintesc toate zilele alea plictisitoare care sunt importante pentru mine. Pentru toate motivele astea (şi cele pe care nu le spun dar le simt) sunt de părere că bărbaţii trebuie să aibă o zi a lor (cel puţin) în care, să li se facă pe plac, chiar dacă, în toată lumea asta, toţi încercăm să ne facem pe plac unii altora, atât de mult încât uităm cine pune mai mult suflet.

Vreau să felicit sexului masculin, pentru că e critic când trebuie, vreau să-i mulţumesc pentru că ştie să profite, pentru că dă o bere când e nevoie şi nu se întinde la cumpărături cu orele. Vreau să spun “La mulţi ani” la fiecare tip, care citeşte asta şi mai ales, la fiecare tip care a fost alături de mine într-un moment care a fost important cel puţin pentru mine. Vreau să ştie toţi masculii feroce din jurul meu că le sunt mai mult decât recunoscătoare, că mă mândresc cu ei peste tot, şi că, dacă aş avea destul timp, i-aş înşira pe aici, dar ştiu, că doar o înşiruire de nume, nu e destul!

La mulţi ani de ziua bărbatului, pentru că voi sunteţi cei care ne aduceţi flori de ziua noastră.