bucati de ganduri

Zilele trecute

Eh săptămâna trecută a fost o săptămână uimitoare. Nu ştiu de ce, de câţiva ani, am ghinionul de a fi fără iubit de ziua mea, dar, măcar anu ăsta am reuşit să nu mă cert cu mama. O grămadă mare de oameni m-au uimit cu urări, şi am primit ajutor, în situaţii critice, de la cine nu mă aşteptam.

Cu ocazia asta, îi mulţumesc lui Mircea , pentru că, a fost amabil, cu un străin. Mulţumesc iar!

Am primit o grămadă de cadouri, şi, mi-au lipsit puţini oameni. Am zâmbit. M-am răcit, şi chiar dacă îi repetam lui micu‘ zilnic că mă paşte o gripă (nu a fost porcină), până la urmă, duminică am reuşit să trec pe eferalgan efervescent, şi alte medicamente cu gust de sare (yack).

În schimb, un prieten, care mi-era drag, şi cu care vara asta am trăit multe clipe frumoase, m-a dezamăgit. De ce tot timpul te dezamăgesc cei la care nu te aştepţi? Problema este că, nu, hai să nu vorbim despre asta acum, nu vreau să mă întristez.

Am avut tort cu porci, o să pun poze cu el. Ştiu că promit de multă vreme poze, dar sunt atât de multe, încât nu ştiu ce să aleg, ce să arăt. Mi-am făcut cont pe deviant, şi probabil o să am albume acolo.

Că vorbim de aberaţii, m-a sunat buni de ziua mea. Ştiu că e ceva normal să te sune bunicii de ziua ta, dar, a fost prima dată când m-a sunat bunica, ceea ce pe mine, m-a făcut să măă simt bine

Acum când scriu acest post, vecinu de deasupra meştereşte ceva pe balcon, nu asta e problema. Problema ar putea fi, spre exemplu, că se aude ca şi cum ai căuta cu sârma o picătură de apă într-o sticlă de plastic goală. Întrebarea mea este : nene? la miezu nopţii mai ştii face şi altceva?

Bun, mi-am pierdut de atâtea ori ideea la ce vroiam să zic, încât, mă apuc să îmi caut geanta, să scot caietu cu verusir, că de mult nu te-am mai uimit cu chestii de genu. Sergiu spunea că şi tăcerea e un răspuns, şi astfel, eu  sunt de părere că nu sunt atât de proaste precum le cataloghez eu… nu?