Aberatii speciale

zilele incurcate

zielele astea ce tocmai au trecut au fost mai încurcate decât restul. Cu toate că la un momentdat tinzi să spui că toate zilele seamănă între ele, ajungi după o vreme să nu crezi că este chiar atât de asemănătoare ziua de azi, cu cea de ieri. Au fost zile confuze şi sper că ce a fost mai rău din ele a trecut. Sper că toată nesiguranţa care m-a şinut departe de tine a plecat şi nu se va mai întoarce prea curând.

Cineva m-a sfătuit să fac curat pe blog, e al meu, poate nu vreau să fac curat pe el! Apoi cineva a spus că e plin de aberaţii (a se nota, sunt cineva diferiţi). Asta este eu sunt plină de aberaţii şi îi mulţumesc din suflet întotdeauna celui care reuşeşte să mă urmărească până la final. Totuşi, m-am hotărât să fac o schimbare, care sper că se va observa luna asta. În schimbare nu mă refer la a te bombarda cu articole aberante zi de zi, ci de a introduce şi unele lucruri relativ interesante.

Spun relativ deoarece ceea ce mi se pare mie interesant nu e necesar să ţi se pară şi ţie. Am să încerc din răsputeri să verific articolele: să aibă toate virgulele necesare, cratimile, tăieturile, jignirile, ironiile subliniate pentru ca toată lumea să le simtă atunci când e cazul şi pentru ca dnul Ularu să nu se mai plângă atunci când nu înţelege diferenţa între glumă şi serios. Între timp, vă rog frumos să nu aruncaţi cu roşii stricate în ceea ce nu vă place!

Încerc să mă documentez despre cum să pun posturi pe blog de pe telefon, şi este destul de interesant ceea ce zice acolo nenea acela pe platforma de la wordpress când face recomandări de tot felul.

La Cluj este o vreme de octombrie, la fel ca anii trecuţi pe vremea asta, dar nu este nimic. Mâine trebuie să plec la Vâlcea. Nu ştiu cum am să stau cu ţeava de net de acolo, dar sper că bine. Nu ştiu cât stau sau dacă ajung pe la mare, dar sper să fie. Sper deasemenea să fie multe multe poze. Azi, am să petrec puţin timp, punând articole care să ţină pe toată lumea cu ochii în monitor. Ştiu că acest lucru înseamnă distrugerea lor, dar vreau să am o Românie plină de oameni cu ochelari, şi poate, cei de la Opticris mă vor răsplăti pentru clienţii aduşi.

Sunt ferm convinsă că doream să mai spun ceva important. Da, sunt conştientă şi eu că ceea ce am spus până acum nu e important, aşa că nu mai urlat, încerc să fac ceva în privinţa asta şi nu pot dacă urlii. Mulţumesc.

Da. Mi-am amintit. Am să doresc să fac un sondaj de opinie, dar probabil va fi un sondaj mare. Am să-mi pregătesc întrebările, şi răspunsurile, şi tot ce am nevoie pentru a mă face înţeleasă şi a descoperi dacă majoritatea are sau nu dreptate. S-a născut zilele acestea un mit, care spune că nu întotdeauna majoritatea are dreptate, şi vreau să-l verific. Cu acel mit s-a născut şi cel care spune că oricum, nu contează ce spune majoritatea atât timp cât tu eşti cel care ia deciziile. Cu acest ultim mit sunt în aprobare. Sunt sigură că nu am nevoie de aprobarea tuturor, sunt sigură că oricum nu o să ţin cont de ea, dar este doar un sondaj pur informativ, aşa … pentru sufletul meu.

Între timp, te rog, nu uita de pisoiaşi