Gramada

Xmas gift Xchange

După o vinere groaznic de grea, de solicitantă, astăzi mă uitam pe poze pe facebook. Ce să fac şi eu, stalking people like a boss bitch. Pentru că mă plângeam la ţestosul lui Neamţu Cristian Foghel că vreau şi eu o vietate care pozează cadou, draga lui Roşcată mi-a arătat ce idee a avut ea.

citez :

Primul pas: fiecare să își aleagă o persoană, din lista sa de bloguri, cu care să facă schimb de cadouri. Nu contează ce fel de cadou să fie, poate fi o felicitare, un breloc, o pisica, ceva hand-made, o jucărie de pluș, ceva, orice! Să caute prin blogul celui cu care a ales să facă schimb de cadouri ceva care să îi fie pe plac (fiecare a scris pe blog, la un moment dat, ceva ce și-ar dori, și nu mă refer la excursii în Aruba ).

Pasul doi: Să scrie pe blog ce a primit fiecare, cu o pozică și să spună cum i s-a părut acest experiment, urmând să pună un link spre acest articol pentru a da de știre și altora, care vor vrea să participe la acest experiment. Ideal ar fi ca toți să folosiți același titlu, pentru a se știi că este vorba de aceeași campanie.

E o idee superbă. Mi-ar plăcea să o fac şi cu fetele mele drage de la #fotbalfete să ne vedem la cafea şi să trajem din căciuliţă pe câte una, poate le adoptăm şi pe @bilibistrok şi @me_alina , @chocollat pentru că-s fete faine 😀 Dacă vreţi să facem schimbu mai repede de Crăciun un pic pentru că unele bănuiesc că o să plece bu de sărbători 😀

Iar eu, ca să mă ţin de paşii spuşi mai sus, o să-mi aleg o domnişorică sau domnişor. Deja am pe cineva în minte, dar nu spun aici 😀