uimita de lume

Workaholic – noua fitza

Acum ceva vreme am intalnit niste oameni pe care i-am numit atunci: workaholici. Nu puteai sa faci nimic. Chiar nu puteai. Nu puteai sa faci absolut nimic fara ca ei sa nu vorbeasca despre lucru, sa nu se gandeasca la lucru, sa nu caute o solutie la o solutie. Daca primeau la 3am un mail de la lucru, atunci raspundeau pentru ca era urgent. Chiar daca, privind lucrurile dupa cateva zile, parca nu era asa de urgent.

Mai nou, am observat tot felul de oameni care au tot felul de smart-gadget-uri pentru a putea ramane vesnic conectati muncii daaar ceva se intampla pe undeva si fac teste : oare, daca nu pun eu, pune cineva? Eu sunt in concediu, dar eu vreau sa lucrez!!! Ok dragule, programeaza ceva, o mare parte din retelele sociale sau clienti ai lor te lasa sa programezi postari (twitter, facebook, etc). Ai smartphone mai destept decat tine? Umple-l de toate aplicatiile de care ai auzit tu in social-media ca sigur SH-ul iubitei o sa aiba nevoie de 3 poze cu o grasa pe instagram sau – de ce nu – de toate check-inurile tale. Asezoneaza totul cu hastaguri inutile folosite prost pe facebook (pentru ca n-ai avut veci twitter si nu stii cum sa le folosesti) si Doamne Ajuta!

Hai cu unicii si cu graficele ridicate pe page-uri de facebook, cu urmaritori si evenimente. Check-inuri aiurea.

Mi-e dor de workaholicii aia care chiar erau dedicati in ce faceau si aveau grija sa faca TOTUL sa fie bine. Totul ma! Un workaholic adevarat nu se plange nicioadata, el rezolva, el face, el invata!!!!