Aberatii speciale

wish list

Am fost intrebata si reintrebata ce imi doresc de ziua mea. Ce sa mai imi doresc? Am ramas probabil fara imaginatie, sau poate pur si simplu nu mai am putere sa mai cer. Anul asta, ca niciodata imi doresc sa nu ma mai dezamageasca oamenii. Anul asta, ca niciodata imi doresc sa fie o raza de soare de ziua mea si sa putem sta la un suc pe iarba si sa povestim facand poze. Anul asta vreau doar mana aia de prieteni aproape si sa barfim putin, sarbatorind printesa.

Va rog frumos nu-mi cumparati carti. Sunt o mofturoasa si riscul e mare sa nimeriti ceva ce nu-mi place, sau mai rau, ceva ce am deja.

Va rog frumos nu-mi cumparati inele. Am degetele subtiri. Daca va trece prin gand sa-mi luati bijuterii ganditi-va ca nu sunt foarte pretentioasa.

Va rog frumos tineti cont ca am toate combinatiile de porc in sticla murano, cercei, pandative, sapunuri. Nu am inele cu porci, asa ca lansez provocarea.

Nu imi cumparati parfumuri sau haine pentru ca-s mai pretentioasa ca o pitipoanca de FSEGA la asa ceva. In plus, nu mai am loc in dulap. Spre deloc.

Nu stiu ce mi-ar prinde bine, am ramas fara idei pentru ce sa cer de ziua mea. Uneori, pentru cateva momente imi vine cate o idee, dar apoi dispare iar. Nu vreau sa fac pe interesanta spunand ca am ce-mi doresc, dar sa spunem ca momentan ma multumesc cu ce am.

Anul asta, cadou de ziua mea vreau mai putine dezamagiri decat in alti ani, mai putine “am uitat” “nu pot” si altele.

later edit:

pentru ca mi s-a zis ca trebuie neaparat sa cer, am sa cer :

– vreau jocuri de logica, asa cum sunt alea de lemn pe care tre sa le tot intorci pe toate partile

– vreau inel IMENS cu porc (frate cu inelul cu unicorn daca se poate)

– vreau monede de un ban (ca n-am destule)

– vreau poze cu toata lumea

– vreaaauuuu orice nu ocupa loc in camera mea

pentru alte idei, mai completez