Gramada

Weekend in parc, noua relaxare

Mi-au trebuit cateva zile ca sa ma linistesc. Mi-au trebuit cateva zile ca sa citesc aproape tot feedback-ul despre weekendul la parc vs weekendul la castel. Mi se pare ca aceste evenimente nu trebuie sa se intample in acelasi timp, mi se pare ca undeva in amalgamul de posturi, poze si amintiri de pe facebook, oamenii se lupta demonstrand ca s-au distrat mai bine decat ceilalti.

Poate ca JAZZ in the Park nu a fost perfect din punctul de vedere a celor care au fost la Electric Castle, dar mie mi-a placut la nebunie. Chiar daca a plouat si vremea asta tomnatica a distrus jumatate a doua zile diferite, mie mi-a facut placere sa fiu acolo. Mi-a facut placere sa stau cu Otros Aires ascultand Byron, sa fredonam cover-uri si sa povestim.

Imaginatia mea nu reuseste sa-mi faca o imagine cat mai clara la ce ar fi insemnattoate trei serile in parc, dar pot sa spun cu mana pe inima ca si in Casino a fost plin, oamenii s-au distrat si au dansat pana cand au iesit afara epuizati si transpirati.

Am stat pe iarba intre soare si umbra, cu o limonada si am citit. Eu si inca alte zeci de oameni. M-am bucurat ca dupa multi ani de citit in parc pe banca, acum m-am putut bucura de mirosul ierbii atunci cand citesc. M-am bucurat de asta alaturi de alti oameni. Mi-a placut ca oamenii au lasat curatenie in jurul lor, au avut respect pentru parc. Nu ma asteptam, ma asteptam sa ne ocupam cateva ore strangand mizeria din parc, dar in schimb, am gasit parcul curat, la fel de curat la plecare pe cat era la venire.

Astept din toata inima editia a doua, pentru a arata mai bine orasului ce frumos suna cultura in parc. Ce frumoase sunt zilele stand si ascultand muzica, zacand pe iarba si bucurandu-te de aerul curat in mijlocul orasului. Felicitari echipei de la Fapte, sper sa colaborez cu ei in cat mai multe proiecte, in cat mai multe originale.

Facand o paralela intre ce s-a intamplat acum la Jazz si evenimentul de la Janis, tot ce pot sa spun este ca Jazz in parc a dat clasa de la distanta. Janis cu toate fetele lor albe de matase, cu ospatari batosi si formatii bune. E pacat ca toti oamenii accepta sa lucreze cu Janis, e pacat ca lumea se injoseste, e pacat de toate lucrurile bune care sunt furate de oameni care vor doar sa se afirme pe ideile altora, distrugandu-le.

Sper ca Jazz in Parc sa se faca mare, sa aduca doar nume bune si sa tina vremea cu ei. Vreau ca toamna asta sa se termine, vreau ca orasul sa bubuie in evenimente, vreau !20130623_160742