dileme existentiale

Wallpaper-ul fermecat

Căutarea wallpaper-ului potrivit pentru monitorul meu, este o muncă de sisif, în adevăratul sens al cuvântului. De ce? Păi vreau unul care să spună multe, şi totuşi să nu fie încărcat, să fie simplu, dar închis la culoare, să nu fie cu animale, desene, şi să exprime linişte.

Wallpaper-ul de pe ecranul telefonului meu mobil este o altă problemă. De ce? Pentru că, toată lumea îl vede. Evit să ţin poze cu mine, pentru că oricum îmi văd mutra reflectând în ecran, sau în orice geam sau oglindă. De mutra mea sunt sătulă. Să pun mutra altuia ar însemna să fie o mutră de care nu mă plictisesc, şi pozele cu oameni mă plictisesc cel mai repede. Ca să fie un desen, trebuie să nu fie prea copilăros, astfel, toti vor râde, să nu fie ceva banal, pentru ca atunci lumea va crede multe despre mine, şi va crede greşit.

Am obiceiul de a-mi întinde privirea spre telefoanele tipilor din jurul meu, oricât de mult feresc ei ecranul faţă de mine. Nu mă întind aşa, ţără, o fac cu stil. Acum, marea întrebare e : cât de bou, trebuie să fii, să agăţi o tipă, să combini pe ea, şi când îi ceri numărul de telefon, şi ea se asigură că îl scrii bine, pe ecran să fie o poză cu tine şi o tipă giugiulindu-vă.

pe mine mă pufneşte râsul când văd fazele astea. Pe bune, nu ştiu cum ar trebui să reacţtionez. Dar, în general, nu reacţionez. Un alt lucru care mă face să ridic din sprâncene neplăcut, este, să văd, wallpaper-uri pe monitor, model ţără, adică poze cu un cuplu de acum 4327302 de ani, sau cu noua iubită, sau cu fundul iubitei. Yack

Este o adevărată artă cea de a avea wallpaper-ul potrivit pe ecran, dar, nu toţi au simţul esteticului…