bucati de ganduri

Vrei sa gasesti un dispozitiv care sa iti centralizeze tot ce e surprins de camerele de supraveghere? Descopera functiile unui DVR cu 16 canale de la Atu Tech!

Un sistem de supraveghere este extrem de util atunci cand vine vorba de o stricta monitorizare a unui spatiu interior sau exterior, in special daca acesta este unul care detine numeroase bunuri. Cu toate acestea, contrar parerilor generale, nu este indeajuns sa ai niste camere de supraveghere din loc in loc care sa intimideze posibilii infractori, ci si un sistem functional prin care se inregistreaza orice este captat de camerele de supraveghere.

In cadrul acestui sistem de monitorizare eficient intra si un DVR, adica un sistem Digital Video Recorder, care poate fi ales in functie de mai multe caracteristici tehnice, care il face mai mult sau mai putin compatibil cu restul elementelor ce intra in componenta unui sistem de monitorizare. Un DVR cu 16 canale, de exemplu, poate fi o alegere excelenta pentru sistemele de supraveghere care destin un numar mare de camere, deci trebuie sa cuprinda un spatiu interior si exterior cu o suprafata mare. Acestea, insa, nu sunt singurele calitati ale unui sistem DVR cu 16 canale profesionist, pentru ca exista numeroase alte avantaje care sa ii aduca variate beneficii oricarui proprietar de spatiu personal sau comercial.

Cum alegi un DVR cu 16 canale dintr-o oferta diversificata?

Un DVR este un mecanism foarte sofisticat, pentru ca poate fi considerat, practic, creierul intregului sistem de monitorizare. Inainte de a alege acest sistem de monitorizare, trebuie sa cunosti cateva detalii importante despre acesta, pentru ca pretul unui astfel de dispozitiv nu este tocmai foarte mic. De aceea, iata cati pasi esentiali pentru achizitionarea unui sistem DVR cu 16 canale de la a2t.ro compatibil cu spatiul dumneavoastra:

    65416

  • In primul rand, trebuie verificata compatibilitatea numarului de canale cu restul elementelor, in principal cu a camerelor pentru DVR cu 16 canale. Daca un DVR permite atat de multe canale, inseamna ca fiecare tip de camera trebuie sa e potriveasca precis cu sistemul DVR cu 16 canale achizitionat
  • Numarul de hard-driver-uri este de asemenea important, precum si capacitatea acestora, pentru ca in aceste spatii de stocare vor fi introduse toate datele surprinse de camere si centralizate de DVR cu 16 canale
  • Rezolutia este un criteriu extrem de important pentru procesarea calitativa a imaginilor suprinse si stocarea lor fara ca aceasta sa fie afectata in vreun fel. De obicei, printre cele mai bune rezolutii sunt cele 720p, 960p si 1080p
  • Tehnologia folosita este extrem de utila pentru cei care folosesc camere pentru DVR cu 16 canale costruite cu tehnologie de top, tipurile generale fiind HDCVI, AHD, HDTVI si ANALOG

Unde gasesti un DVR cu 16 canale profesionist la un pret optim?

Daca toate criteriile de selectie de mai sus iti satisfac dorintele, atunci nu mai trebuie decat sa gasiti un magazin pe placul tau, gata sa iti ofere o gama variata de DVR cu 16 canale speciale pentru sistemul tau complet de supraveghere.

Un astfel de magazin specializat in sisteme de supraveghere este Atu Tech, un magazin online pregatit in permanenta cu cele mai noi elemente de supraveghere construite cu ultima tehnologie disponibila. La a2t.ro poti gasi un DVR cu 16 canale cu ajutorul caruia sa iti poti pune sistemul de monitorizare in functiune, indiferent de spatiul, interior sau exterior, care trebuie supravegheat. Alege securitatea cu ajutorul Atu Tech!