Gramada

Vorbind despre barbati puternici

Ca orice femeie am o slăbiciune imensă pentru bărbaţii puternici. Nu este femeie în lume care într-o relaţie să nu vrea să se simtă protejată. Atunci când este vorba de cum visezi, fetele mici se visează la un prinţ pe cal alb, dar te trezeşti la realitate şi ajungi la concluzia că dacă nu stai la ţară calul alb nu se apropie de visele tale.

Poate dacă eşti optimist va veni pe o bicicletă albă. Dacă vrei să visezi cu adevărat atunci trebuie să-l visezi într-un Porche măcar alb, sau dacă ai un simţ estetic măcar vre-o maşină de prin Top Gear. Ori visăm calumea, ori ne dăm cu bicicleta.

În căutarea bărbatului perfect, tu ca femeie trebuie să te hotărăşti ce vrei de la el. Orice ai face trebuie să realizezi că era în care noi femeile găteam şi spălam pentru ei s-a transformat de mult în maşini de spălat , „a trimis mama mâncare” sau „ce comdanăm astăzi?”. Am mai spus că nu mai suntem în secolul în care Făt-Frumos vine pe cal alb – am stabilit asta, să încercăm să trecem peste.

Vrei un bărbat care să câştige. Bun. Tu ce vei face în această privinţă? Va fi greu să îl agăţi pentru că sunt câteva zeci de fete leneşe, aşa ca tine care îl vor pe tavă cu averea gata şi dacă se poate şi fidel. Hahaha. Dacă îl vrei cel puţin fidel şi bogat, atunci tu trebuie să ai la fel de mulţi bani ca el. Cum poţi să înveţi despre afaceri?
Pentru început trebuie să-ţi alegi o nişă, apoi să devii cea mai bună în nişa aia, apoi să cauţi un bărbat atrăgător din aceeaşi nişă care să nu se simtă ameninţat de o femeie care câştigă la fel de mulţi bani ca el. Uite aşa totul se transformă în afacerea familiei şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi.

Norocul tău este că pe raft lângă Cosmopolitan este revista Biz care te învaţă despre antreprenoriat, marketing şi management. Exact cât trebuie să ştii ca să te descurci singură. Ştiu că nu ai timp să răsfoieşti asta în autobuz, d-aia există variantă on-line, să o poţi răsfoi de unde doreşte inimioara ta, chiar şi pe ascuns. Inclusiv atunci când te uiti la toate pisipoancele care se chinuie să-l agaţe iar tu te documentezi despre următoarea conversaţie cu el.

Ia spune-mi l-ai impresionat ? Ai fost a lui Anjelina Jolie şi aţi dispărut in juma de minut? Ştiam eu….