Aberatii speciale

vise in vacanta. sau invers

Craciunul este vacanta ideala pentru ca fiecare dintre noi sa planuiasca vacantele anului care urmeaza. Aranjam frumos in program un concediu care sa dea cat mai bine in poze pe facebook si pe instagram. De preferinta, acest concediu trebuie neaparat sa fie cat mai departe in vara, pentru ca toti prietenii sa se fi intors deja din concediu si noi sa putem sa-i ofticam. Daca este in luna concediilor, vesnicul final de iulie sau august nu are niciun sens. Aceea este perioada in care toata lumea este in concediu asa ca riscam sa se rataceasca pozele perfecte prin facebook-ul megaplin de poze. Ofticarea prietenilor virtuali este foarte importanta. Dusmanii trebuie sa moara de ciuda ca noi avem timp sa ne bucuram de concediu, asa cum ne-am injunghiat si noi cu o unghie in gat cand au fost ei in concediu si puneau poze cu plaja si cocktailuri in miezul zilei.

Ca alegem vesnicile oferte prin Bulgaria 2014 sau oferte in Grecia 2014, important este sa alegem locul care va revolta cei mai multi prieteni. Este totusi o decizie interesanta sa alegi concediul in perioada in care nici saracia nu isi ia concediu. Cum ar suna un concediu la mare in martie? Cum ar suna o vacanta in Turcia prin noiembrie – la cumparaturile de Craciun, cu mult inainte sa inceapa toate luminitele si braduletii.

Am putea pe de alta parte sa incercam ofticarea prietenilor cu bilete la concerte si festivaluri de muzica superbe prin Europa, dar nu-i asa ca este o rusine ca prietenii nostri sa creada ca noua nu ne plac concertele Fuego, Stefan Hrusca si tarafurile de la nuntile de pe perioada verii a prietenilor relativ apropiati care s-au hotarat sa isi lege vietile prin muzica populara si sarmale.

Se apropie deci cu pasi repezi, anul in care va conta mai mult decat in anul care tocmai s-a terminat efectele pe care le vom da pozelor pe care le vom posta, vrand sa aratam la toata lumea ca ne respectam cu concedii. Sa-i ofticam deci pe toti care isi fac concediul undeva departe si nu pun poze. Ei sunt inutilii virtualului, noi suntem viitorul trecutului.