uimita de lume

vio-lenta?

Bun
violenta?
sau e vio mai lenta?
Dileme-Dileme
Am o mare boala (in sensul cel negativ) pe baietii ce dau in fete, si le urez la toti sa aiba norocu sa loveasca o tipa care-i campioana la arte martiale (macar). Dar atat timp cat eu am inca gura mare si nimeni nu m-a lovit (ma bazez pe ideea faptului ca mutra mea nevinovata a facut toti banii) sa nu disperam mai multi decat trebuie.
DA, bataia e rupta din rai. DA bataia e draguta in unele metode. DA, sunt dragute gagicile care se bat (iar daca se bat in noroi,ciocolata, miere si orice alte chestii vor fi tipi care vor savura asta din plin). Dar sa nu exageram!!!
Acum o vreme o prietena d’a mea, fusese putin atinsa?? de prietenul ei care … nu mai stiu care era faza atunci. Tipa i-a explicat masculului ca nu-i sacul lui de box, si-a facut bocceluta si c’est la vie!
Acum putina vreme, fostul ei prieten fugea cu o teava de metal cu diametru de 5cm si lungimea de 1m dupa o tipa urland “te omor” tipa a sunat la politie. Normal again
Bravo fetelor
Acum sa trecem la adevaratul subiect.
Rihanna (sper ca am scris bine numele veci gresesc h-u ala) s-a cuplat cu monsoir Chris Brown. Toate bune si frumoase, pana cand ea a ajuns la politie cu ochii vineti, coaste rupte si toate cele. Chris ii aratase ca o iubeste si cu pumnu si cu picioru si cu tot. Ca o fata desteapta ce o stim, din toate piesele ei (a NU se intelege gresit) ca doar ne canta “Don’t you say you’re sorry, when you’re not” , o muiere puternica. Bun. Rihanna a acceptat scuzele sincere ale lui Chris (probabil isi cerea scuze ca i-a lasat nasul acolo) si, uitand (sau trecand cu vederea) toata melodrama cu ea batuta, s-au casatorit si vor face o piesa impreuna
INTREBARE : DE CE sunt ATATEA femei in lume, care accepta cafteli?
pfuu, e prea mult, pe bune, e prea mult ….