voluntariat

#vinerinuploua Picnic in the Park – live update

UPDATE 21:11

Oamenii s-au adunat pentru a asculta ultima formatie. Zgomotul invadeaza zona, copii inca n-au obosit de la atat alergat. Noi, cei care am dat o mana de ajutor privim cum oamenii inca se bucura. Pana si norii par sa plece, iar atmosfera de la picnic este una fenomenala.

Orasul merita un astfel de eveniment, iar vremea a tinut cu noi. Oamenii nu s-au lasat descurajati de nori. Cu siguranta glasurile copiilor si sunetul muzicii i-a alungat pe toti.

Acum este momentul sa mai fac o tura de poze, sa ne inrosim ochii de la blit iar ultimul update sa fie maine dimineata.

Sa ne bucuram de Moonlight Breakfast

UPDATE 19:45

Vremea afara incepe sa se raceasca, dar nu se lasa descurajati spectatorii de la picnic. Inarmati cu umbrele – in caz de urgenta. Berile si cocktailurile reci, tin de cald, lucru ironic si bun. Lumea nu se lasa descurajata, muzica este superba, iar oamenii danseaza neincetat peste tot. Trupa Shazalakazoo umple atmosfera cu tonuri electrice.

Am promis #vinerinuploua , iar picurii timizi de zapada si norii ne-au ascultat. Petrecerea continua, iar oamenii incep sa se adune asteptand Moonlight Breakfast.

UPDATE 17:55

Luminile parcului se aprind usor, oamenii se incalzesc dansand. Concertul ne ridica de pe paturi facandu-ne sa dansam, fara sa fim vreun moment speriati de norii care acopera soarele.

DSCN9152 DSCN9154

UPDATE 5:25

Norii ne tachineaza pe toti fanii de muzica aruncand uneori picuri de ploaie care sa ne sperie. Rezistam eroic pentru ca stim ca #vinerinuploua si asteptam sa continue concertele. Urmeaza Basska, pe care ii asteptam cu mult drag.

DSCN9147 DSCN9150

UPDATE 16:01

Soarele a iesit si a umplut parcul. Oamenii sunt foarte deschisi evenimentelor care se intampla in parc, fondul Jazz in the Park, standul Staropramen dar si standurile de jocuri. Lupta privirilor continua pentru gasi pernute libere.

Prin parc a aparut vestitul iepure al orasului care a devenit noua obsesie a copiilor.

DSCN9140

DSCN9144

UPDATE 14:30

Prima formatie, The Beat au urcat pe scena, au inceput cu Hall of fame, iar publicul este foarte incantat de prestatia acestora. Lumea continua sa se adune la parcul de la Iulius Mall, fara sa fie descurajata de nori sau de vant.

DSCN9131 DSCN9134

UPDATE 13:45

Chiar daca norii par sa sperie lumea, parcul de la Iulius Mall este plin de oameni. Copii se joaca iar oamenii se relaxeaza pe iarba, atat pe pernele festivalului cat si pe paturile aduse.

Formatiile au facut sound check-ul, admirate fiind de oamenii care au inceput sa se adune tot mai curiosi de evenimentul care nu se lasa descurajat de norii care planeaza peste oras.

UPDATE 11:30

DSCN9120 DSCN9121