Aberatii speciale

Vine P-R-I-M-A-V-A-R-A

Misto-urile de rigoare ca vine primavara sunt intetite de domnul Soare care ba apare, ba dispare, ba trimite nori de ploaie, ba cate-o mica ninsoare (wow, ce rima!). In orice caz, venirea primaverii pentru o femeie este un motiv de bucurie. Un motiv destul de mare de bucurie, pentru ca, asa cum stim toti, este luna femeii. Nu exista un motiv mai mare pentru o femeie sa se rasfete. Sincer!

Martie incepe cu martisoare, apoi continua cu flori, apoi cu prajitura (mucenici). Apoi se sta si se relaxeaza, se face inventarul celor care au indraznit sa uite sa rasfete femeia. Aceia vor indura o razbunare crunta. Relaxanta pentru ei ce-i drept, pentru ca vor avea razbunarea din seria: nu am nimic, doar ca nu vorbesc cu tine pentru ca nici un sms n-ai dat.

Mai apoi, domnul Soare incepe sa rasfate fetele. Iese si-si arata coltii pentru ca ele sa poata incepe – timid – sa-si arate genunchii si uneori buricul (in functie de vant).

Undeva pe la jumatatea lunii martie, creierul femeii sufera un atac de panica: vine primavara si n-am papuci!

Acesta este momentul in care deschide dulapul de papuci, se uita, isi da seama ca nu are cu ce sa se incalte. Nicio pereche din cele 100 nu este potrivita pentru aceasta primavara. Isi aduce aminte ca este luna Martie, deci este normal sa doreasca sa se alinte! Vrea papuci! Multi!

Incep cautarile on-line pentru a se hotara ce vrea: stiletto, balerini (dar parca e prea frig pentru asa ceva), conversi, adidasi, botine. CEVA. Totul este frumos si nimic nu se potriveste. E prea devreme pentru cumparaturi dar portmoneul urla. E prea devreme pentru colectia de primavara cand inca nu s-au terminat papucii de la colectia de iarna. Uite ceva dragut din cea de toamna! Ah, aia ii am deja.

Femeia va cauta in continuare in urbele internetului pentru a gasi perechea perfecta. Nu o sa inchida calculatorul pana cand nu va da, daca se poate, cam toti banii de pe card pe 4 perechi de papuci. Asta daca n-are norocul sa descopere incaltaminte Asics si sa isi faca pofta de mers la sala cu multe perechi de papuci sport noi.

Asadar a venit Martie: