Gramada

vesti noi

LA CLUJ NINGE (iar)

Bun, in caz ca nu te-am plictisit cu vestea asta noua (pe bune, la mine inca ninge chiar daca mai sunt inca 8 zile din martie, nenea Noru a zis ca lui nu-i pasa). In alta ordine de idei, mi-am mai tras un blog, de ce? pentru ca la ala chiar visam. 

Gasisem un blog interesant cu ? si mi-a fost ciuda ca nu am avut si eu ideea aia, ca e chiar tare, dar.. povestind cu vesnicul meu amic on-line saty (long story) am constatat ca dupa cei 5 ani de cand vorbim inca ne-a ramas in limbaj “note to myself” asa ca … dau la altii ce am eu, ce? numa altii sa fie darnici? da eu ce am?? 

S-a creeat asta 

Ideea e ca, va fi si el facut gigel, la un momentdat, acum momentan nu imi bat capul cu asta, rasfoind pe aici tot timpul am gasit cam cum as vrea sa arate. Am mai gasit ceva bancuri dragute dar nu le pun inca la vedere ca apoi zice lumea rea si haina ca promovez bancuri la mine pe blog (ei si ce? n-am voiee??)
Am descoperit raspunsul la dilema mea: 

Alice Alice: i see why artur loves you so much…
OANA nicoleTTa: why?
Alice Alice: you have bad temper

multumesc de incurajari! 

Care e concluzia? Daca sunt amabila cu ei isi iau lumea in cap, daca urlu la ei, ma iubesc, daca ii ignor insista, CE trebuie SA FAC sa ma lase IN PACE ??? grrr

a? am vrut sa mai zic ceva (nu, nu vroiam sa zic ca la Cluj ninge, ca acu nu mai ninge, da ningea azi)….

mi-au fugit ideile undeva… ma duc sa-l caut pe nenea Ene sa-l intreb ce a facut cu ideile mele, si daca nu-mi zice, o sa il terorizez pana imi va spune… 

a! mi-am amintit, vroiam sa povestesc de pana de curent, da acu mi lene, las ca si la pranz a fi` bine, mai vreau sa imi completez niste vecini de blogosfera la unele idei, dar pe bune, acu mi-e lene, de pe la mine , ce sa-ti zic nou, daca n-ai vazut la meteo, azi a nins, si maine va ninge iar, si de miercuri se pune pe nins, poate am uitat sa iti zic, dar zilele trecute a nins (devin enervanta deja nu??)

gata plec sa vad unde-i Ene nu mai tot urla