in cautarea perfectiunii

Vesti bune

am gasit skinul mult visat (doua puncte inimioara) si, acum ii fac ultimele modificari, deoarece are o mica problema, si apoooi il voi uploada, am momentan o eroare la new template, dar avand in vedere ca aseara nu o aveam, banuiesc ca va disparea cu timpul (eh asta este daca mi-o trebuit)

dilema existenta a ramas ca nu stiu pe ce nuanta sa o pun, nemodificat articolele sunt pe visiniu iar background-ul e roz, voi scoate rozu (nu ma impac cu culoarea) l-am facut un crem (culoarea vechiului) si atunci banuiesc eu ca nu merge cu visiniu, sau poate il voi face o nuanta de rosu. vor aparea si multe gadget-uri si tampeniii.

Am sesizat ca am un blogroll cat un curpapir, si atunci nu stiu ce ramane de facut, sa il pun, sa nu il pun? o sa pun doar cateva si o sa le schimb din cand in cand, sau, nu stiu, pun doar favoritii? ma mai gandesc (mai meditez inca la idee)

mi-am pus un ponei mov (aceleasi doua puncte cu inimioare) am cautat un unicorn, dar n-am gasit (sad mutra) daca voi gasii voi pune un unicorn, daca nu las ponei-ul (he heee)

gata ma mut pe d:/poze lumea/ sa cotrobai dupa un jpg

am gasit poza asta, dateaza de prin 2006, si nu stiu de ce eram atat de suparata, dar eram in roz, (p.s. nu suport rozul pentru ca prin 2005-2006 am fost la cineva acasa si fata aia era obsedata de roz, si am avut un soc psihic, asta nu inseamna ca nu port ceva daca e roz, pijamalele mele sunt roz, si etc etc, doar ca nu fac exces de zel)

a da ! aia e mutra mea de om dezamagit 😀