idei

Velashape – Cel mai bun tratament estetic non-invaziv ce tratează celulita

Indiferent de cât de multe ore petreci transpirând la sala – pe banda de alergat, pe bicicletă sau făcând diferite exerciții fizice, nu poți scăpa de celulită. Chiar dacă respecți cu sfințenie programul de alimentație pe care l-ai întocmit cu specialistul în nutriție și chiar dacă nu ai ieșit din cuvântul antrenorului tău de fitness, aspectul de coajă de portocală te face să te descurajezi. Nu trebuie să faci acest lucru. Ar trebui să știi, însă, următorul lucru: există anumite zone ale corpului care sunt mai predispuse la menținerea grăsimilor decât altele.

Și nu o să scap niciodată de celulită?

Nici vorbă. Datorită cercetărilor efectuate, de prin anii 2000 a apărut o metodă revoluționară folosită în centrele estetice și anume: Velashape, un tratament non-chirugical, la care apelează femeile din toată lumea.

În ce constă Velashape?

Procedura presupune tratarea celulitei printr-o metodă ce combină tehnologia de radiofrecvență și energia luminii infraroșiicu masajulmecanicpentru a îmbunătăți forma corpului și tonusul. Ceea ce diferențiază Velashape de alte metode este că tratează în mod simultan atât țesuturile mai adânci cât și straturile superioare ale pielii. Aparatul Velashape se utilizează pe suprafața pielii în zonele afectate, iar rezultatele, de regulă, încep să se observe după doar câteva ședințe de tratare.

În cât timp se vor observa rezultatele?

Velashape este o procedură la care apelează multe dintre femeile care au rămas cu kilograme în plus și cu celulită după ce au născut. Multe dintre femei preferă un astfel de tratament, datorită beneficiilor pe care le oferă. Mai mult decât atât, dacă există depozite adipoase mari, acest tratament se poate combina cu o altă intervenție – criolipoliza (înghețarea grăsimii).

Rezultatele apar în urma a 10 ședințe de slăbire localizată – timp de 4-6 săptămâni. O ședință, ține, de regulă, între 15 -30 minute.

Beneficii ale tratamentului cu Velashape

  • Procedură lipsită de durere, non-invazivă;
  • Nu necesită timp de recuperare. Așadar, dacă ești foarte ocupată cu jobul, poți sta liniștită. După tratament, te poți întoarce imediat la lucru și la alte activități cotidiene;
  • Velashape te ajută să îți sculptezi corpul și să devii o VelaBabe;
  • Circumferința taliei se va reduce cu aproximativ 7 cm.
  • Rezultate vizibile în scurt timp – chiar după 4 săptămâni

Cât costă procedura VelaShape?

Potrivit opiniei specialiștilor, VelaShape 3 este cea mai performantă tehnologie de tratare a celulitei, până în momentul de față. De asemenea, este de mare ajutor și pentru femeile care își doresc să își remodeleze corpul. Centrele estetice oferă servicii premium care te ajută să îți recapeți silueta. Printre cele mai apreciate clinici de înfrumusețare din București se numără și Clinica Yiara. Dispunând de aparaturi ultramoderne și de o echipă de esteticieni cu experiență vastă, centrul îți oferă cele mai bune tratamente de remodelare corporală la prețuri foarte bune:

  • Velashape preț – 2000 RON – pentru 6 ședințe ce tratează 2 zone – coapse și fese, plus 6 

 ședințe de drenaj;        

  • Criolipoliza preț – 1800 RON – pentru 6 aplicatori Crio-cooltech;

Pentru mai multe detalii sau pentru a consulta oferta completă, accesează site-ul yiara.ro.