in cautarea perfectiunii, uimita de lume

Urasc oamenii grabiti

constat tot timpul, ca nu reusesc sa sufar oamenii grabiti, sau insistenti, sau orice combinatie care contine cel putin una din ele.

Nu inteleg de ce trebuie sa ma fugaresti sa ajungem la gara cu juma de ora inainte?daca ajungem cu 20-25 min nu e bine? Stie trenul? Nu ne lasa ala sa intram in tren?

Nu inteleg de ce ma suni de 3210790721 de ori sa-mi spui sa ies in 5 minute afara. Am inteles, e ok, nu trebuie sa ma bruiezi, stiu ce trebuie sa aduc, nu uit, si nu e nevoie sa insisti de un catralion de ori, daca-mi repeti de maxim doua ori, e mai mult decat suficient

Pe de alta parte, eu nu aduc baieti la mama sa-i cunoasca, decat daca saracu, rezista 3-4 luni macar. In rest, daca vrea, ii arat o poza cu el, sau ii zic sa iasa pe geam cand ma asteapta in fata blocului, mi se pare mai mult decat suficient.

Acum vreo 2 ani, cunosc un tip. Ne cuplam, iar dupa vreo 3 zile, ala ma prezinta la parinti. Buuuuuun. Dupa vreo 2 saptamani incepe sa faca planuri sa ne mutam impreuna. Ma uit la el, si ii explic ca nu este nevoie, daca o sa rezistam impreuna un an, putem sa incepem sa luam in considerare acel lucru. El nu vrea sa auda, ca o iubire ca a noastra rezista peste orice. A rezistat pana la prima mea criza de nervi :))

da! sunt o crizata, iar daca ma bruiezi sau insisti crizez, iar daca atunci cand eu crizez tu urlii, crizez mai rau!

nu despre asta este vorba. Dar, sincer, nu inteleg, de ce atata graba? Cand ne plimbam, ne plimbam, cand nu- nu

E drept ca prefer sa fac 20-25 min pana la scoala in pas rapid, in loc de 40 cat as face daca nu m-as grabii, dar asta doar pentru ca prefer ca in cele 15-20min diferenta sa dorm, si in plus, mama ma anunta in fiecare dimineata de cateva zile “imbraca-te bine, afara sunt multi” :))

ah, si apropo de asta, zilele trecute, tata vorbea la telefon.

cel de la telefon probabil i-a spus “vin repede” deoarece el a raspuns “hai incet dragule, ca-i frig afara”, asta mi-a adus aminte de faza cu “Be` incet ca-i rece”