in cautarea perfectiunii

ups

Sunt ranita la degetel, Da ranita bine, o sa va dau amanunte mai la pranz ca asa’s de rupta, nu am mai avut de PREA mult timp o perioada in care sa pic de oboseala inainte de 1.30, in general pana la 4 nici nu se lega somnul de mine. Evit intr-una piesele triste, caut piese vesele sau care imi amintesc de momente vesele. Am o mica stare de nesiguranta care totusi se rezolva rapid cu achizitionarea unei noi perechi de papuci pe care ma chinui sa NU mi-o cumpar.

Dragostea PENTRU o pereche de pantofi, nu se discuta nici pe departe de dragostea CA O preche de pantofi. Eu si Sarah Jessica Parker care nu stim sa tinem banii in buzunar atunci cand vedem papuciiiiiiiiii, fac ochii ca de melc, mutra de copil de 2 ani, si scot sunete care ar baga in sperieti un doctor

De curand, am avut o disputa cu un amic, referitoare la faptul ca i-am spus prietenei lui in gluma, cum faceam noi d-obicei cuvantu ala cu t(stii tu careee, nu ma pune sa-l scriu aici, nu.. nu ma refer la TOANTA), si baiatu s-a suparat pe mine (ce asteptari as putea sa am? doar i-am facut prietena… t… 😀 ) Buun. Si in final (inainte sa-mi dea ignore) imi zice “cand ne vedem, o sa o aduc si pe ea si ii voi spune ce parere ai despre ea” El, care tocmai imi tinea teoria ca ma port ca un copil imi zice asta. Mi se pare mie sau a sunat ca un “te zic la mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa”, i-am sugerat sa o sune si pe mama si sa-i spuna ca “tanti Danaaaa, Oana a zis ca gagica-mea e t!!!!” si mama sa ma puna la colt si sa imi spele gura cu sapun (sau nu?)

Bun. Revenim. Azi constat (aka ieri) ca mai am 4 ore jumate ce expira la miezu noptii, si incep sa le donez, si nu am la cine(aia e constatarea) cu greu am gasit 4 oameni la care sa le donez cele 4 ore. Asa, de dragu sarbatorilor (si sa mai zici ca’s om rau)

off-topic AU, ma doare degetu. Hai sa iti arat niste poze tari si apoi maine iti zic de ce am lipsit atat timp, ca acu ma F :)) un somn 😀pozele astea sunt vechi, cam de anul trecut 😀 iar pentru ca frumusetea doare 😀


Chiar nu mai am habar ce papuci au lasat rana asta, dar… a durut (mint, stiu exact care)
p.s. am descoperit ca nu vorbesc mult, vorbesc EXAGERAT de mult :))

p.s. 2 nu degetu ala ma doare 😀 ci cel de la mana