offline party

Untold se mentine in forma

Controverse si barfe, priviri invidioase si nume care continua sa apara. Lista pare sa fie nestiut de infinita, iar povestea o sa devina o legenda urbanistica. Ma inreb in sufletul meu ce o sa fie la editia a doua, daca anul acesta se prezinta asa un astfel de festival.

Intre timp, sa incepem sa facem bagaje in care sa punem carduri de memorie la aparate foto/telefoane, baterii reincarcabile, banuti, ochelari de soare. Ce mai, sa facem un kit de supravietuire la festival.

*note to self: scrie cu o saptamana inainte un articol despre survival kit. Nu uita sa pui pe lista repelem si crema de soare*

Sa listam astfel comunicatele de presa, sa facem cu highlight ce vrem sa vedem, ce vrem sa facem si sa asteptam programul pentru a vedea cat de mult putem sa credem in teleportare.

`zmeii sa ajute!

ARMIN van BUUREN, DIMITRI VEGAS &; LIKE MIKE, AVICII și DAVID GUETTA live, pe aceeași scenă, la Cluj-Napoca ARTISTII UNTOLD 2015 UNTOLD Festival, cel mai așteptat festival al anului 2015 în România, aduce pe scena principală de la Cluj încă doi dintre cei mai doriți artiști de către publicul din întreaga țară: legendarul ARMIN van BUREEN, precum și pentru prima dată în România, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE.

Pe lângă aceștia, organizatorii anunță și prezența a încă 10 artiști, aflați în topurile de profil din întreaga lume: Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Toți aceștia se alătură celor aproximativ 30 de artiști confirmați până în prezent, dintre care amintim: premieră în România – Avicii, David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, Aron Chupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC.

“Ținem foarte mult să oferim celor care vor participa la festival o experiență unică și nemaivăzută în România. Am fost foarte atenți să răspundem doleanțelor participanților la festival, legate de artiștii pe care doresc să-i vadă live, unii dintre ei pentru prima dată la noi în țară. Armin van Buuren este o legendă a muzicii trance, fiind DJul care a stat cel mai mult timp pe locul nr. 1 în lume, iar frații Dimitri Vegas & Like Mike sunt în topul celor mai solicitați artiști de către fanii festivalului nostru.

Ei s-au remarcat datorită show-urilor impresionante din cadrul Tomorrowland. Prin urmare, nu putem decât să ne bucurăm că îi vom avea la vară în Cluj-Napoca, alături de Avicii și David Guetta, reușind astfel să avem cei mai doriți artiști ai momentului în lume”, menționează Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

cover-nou

 

DJ-ul și producătorul olandez ARMIN van BUUREN este cunoscut în întreaga lume pentru creațile sale muzicale care au ajuns hituri în timp foarte scurt (In and out of love, This is what it feels like, Waiting for the night) cât și pentru proiectele sale Armada Music, Armin Only, etc. Armin van Buuren este singurul artist care a fost desemnat de 5 ori DJ-ul Nr. 1 în lume.

Acesta va aduce pe scena UNTOLD un show de excepție, parte din turneul său mondial, din 2015. DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, cei doi frați de origine greacă stabiliți în Belgia, sunt la ora actuală cel mai îndrăgit DJ duo, fiind supranumiți și “ The Kings of Tommorowland”, showul lor fiind nelipsit în ultimii 5 ani de pe scena festivalului belgian.

Cei doi sunt sunt apreciați și pentru proiectul derulat împreunacu DJ-ul Steve Aoki, 3 ARE LEGEND, proiect cu care au străbătut întreaga lume. Dimitri Vegas & Like Mike pregătesc și o lansare discografica pentru vara anului 2015, care va contine colaborări cu Major Lazer, Ummetn Ozcan, Martin Garrix și Afrojack. Momentan sunt clasați pe locul 2 în lume, conform Dj Mag Top 100 DJs. SUMMER RETRO PARTY LA UNTOLD UNTOLD Festival va aduce la Cluj-Napoca nume mari din diferite stiluri muzicale, cum sunt EDM, trance, hip-hop, pop-rock.

Pe lângă artiștii de mai sus, organizatorii le-au pregătit surprize și fanilor petrecerilor retro. Una din cele 10 scene ale festivalului va oferi o intâlnire de excepție, în una din cele 4 zile, cu ritmurile dance ale anilor 80 și 90,avându-i în prim plan pe îndrăgiții artisti BONEY M, CULTURE BEAT și MR. PRESIDENT.

ABONAMENTELE UNTOLD veștile bune promise de organizatori nu se opresc aici! Oferta specială pentru abonamentul PRE-SALE, de doar 259 lei (+ taxe în rețeaua Eventim), va fi păstrată până după Sărbătorile Pascale, în limita a 5.000 abonamente. De asemenea, cei interesați mai pot achiziționa și abonamentul VIP la prețul de 449 lei (+ taxe în rețeaua Eventim). Abonamentele asigură accesul în toate cele 4 zile de festival și pot fi achiziționare din locațiile partenere UNTOLD, sau din rețeaua Eventim.

EXPERIENTA UNTOLD UNTOLD își propune sa fie mai mult decat un eveniment cu numele sonore ale industriei muzicale internaționale. Festivalul din vara anului 2015 va aduce la ClujNapoca o atmosferă ce va transforma orașul, într-un spațiu de poveste, în care se vor regăsi personaje ca Balaurul cu trei capete, Dracula, Greuceanu, Ileana Cosânzeana,

Împăratul Roșu, Prâslea cel Voinic, Muma Pădurii. Toate aceste personaje mirifice vor trece granița în lumea reală, iar timp de patru zile vor fi parte din povestea festivalului, prin decoratiuni, amenjari tematice. În plus transformarea orașului pe de malul Someșului va fi resimțită și prin transformarea zonelor cheie din oraș: Zonele de cazare devin The Mountain, Malul Someșului devine The River, Parcul Central devine The Forest, Piața Unirii se schimbă în The Citadel, iar stadionul devine The Arena. • Zona River va avea trei scene – cea principală, la Cluj Arena, și două scene secundare, în interiorul și exteriorul Sălii Polivalente.

Aici, participanții vor avea posibilitatea să savureze preparate din bucătăriile internaționale, pe toată perioada festivalului. • Zona The Forrest va fi situată în Parcul Central și vafi alcătuită din două scene, un târg de produse urbane și o zonă specială de chill out, pregătită pentru vizitatori. • Zona The Citadel va avea o scenă situată în Piața Unirii, special creată pentru a da impresia unui castel. • Zona The Pool va fi amenajată într-un ştrand din Cluj Napoca, înincinta căruia se vor organiza ‘pool parties’.

Cazarea la UNTOLD Festival Pentru o experiență inedită și autentică, UNTOLD Festival amenajează zone de camping și o parcare pentru vehicule mici. Campingul, accesibil tuturor participanților în limita locurilor disponibile, va fi îngrădit și păzit permanent. În interiorul acestuia vor exista dușuri cu apă curentă, toalete ecologice și zone de reciclare. Tot pe teritoriul campingului vor funcționa magazine non-stop, terase, precum și o zonă de foodcourt. Costurile pentru accesul cu cortul sau cu rulota în zona camping-ului vor fi de 49 lei de persoană, iar costul pentru parcare va fi de 39 lei de mașină.

Costurile includ cele patru zile de festival. Pentru accesul la zona de camping vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun. Pentru cei care doresc un confort sporit, vor exista și opțiuni de cazare în căminele studențești sau chiar în diverse unități hoteliere de pe raza municipiului ClujNapoca.

UNTOLD Festival este proiectul de divertisment major al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE ClujNapoca. Banca Transilvania, Banca Oamenilor Intreprinzători din România, este Partener Oficial al acestui festival.