Gramada

Untold 2016 #pieledegaina

Astazi a avut loc conferinta de presa de la Untold Festival in care cele doua lucruri mult asteptate au fost anuntate:

  1. Perioada in care festivalul va avea loc anul viitor va fi 4-7 AUGUST , ceea ce inseamna iar 4 zile de distractie, 4 zile de concerte, 4 zile in care nimeni nu o sa doarma dar toata lumea o sa se distreze. O sa fie iar cele 4 zile in care unii vor detesta festivalul pentru zgomot, altii se vor bucura ca avem in oras un astfel de eveniment, ca avem atat de multi turisti care expun atat orasul cat si tara. Fiecare va haterii sau se va bucura, dar cu siguranta, tot orasul va vui despre asta.
  2. After movie-ul festivalului, care a iesit cam lung pentru gustul meu, aproape 10 minute, dar pot sa spun ca l-am vazut deja de 4 ori si ma bucur ca un copil mic de fiecare data cand il vad. Am avut sentimentul andra si mi s-a facut putin pielea de gaina, dar m-am bucurat si nu pot sa spun decat ca abia astept sa vina noul an. Abia astept sa inceapa toata nebunia.

Chiar daca artistii nu s-au anuntat, stiu ca lumea face presiuni de peste tot ca acestia sa fie anuntati cat mai repede. Personal, mi-ar placea ca acestia sa fie anuntati in continuare de revelion, ca sa pastram toata structura de secret. Probabil ca nu se va intampla, dar oricum pana la revelion nu mai este mult, asadar poate ca nu este atat de greu pe cat imi imaginez eu.

Raman totusi cu impresia ca un festival atat de mare este vanat foarte mult de catre presa, vanat pentru greseli, vanat pentru bani, vanat din foarte multe parti. La fiecare conferinta de presa la care iau parte, ma simt de parca sunt intr-o turma de hiene care nu stiu cum sa-si imparta carnea, iar cand nu fac asta, isi pregatesc rotocoale de rahat cu care sa arunce. Pacat este ca am vazut o activitate mai mare a bloggerilor, o deschidere mai sincera a acestora catre festivaluri decat a presei. Acesta este un lucru care ar trebui sa deschida multe semne de intrebare, dar va fi un lucru uitat atunci cand presa se va plange ca nu mai primeste toata lumea bilete moca acreditare.