Unghii

Unghii farmec-atoare

Saptamana trecuta am fost sa vad lansarea lacurilor Disco

de la Farmec. Adevarul este ca mi-a prins mai mult decat bine ca in toata oboseala si furtuna din ziua aia sa ma relaxez un ceas cu fetele, sa barfesc si sa-mi fac manchiura. Tin sa va anunt ca oja aia a rezistat o saptamana in praf, apa si diferente de temperatura – ceea ce rar se intampla la o oja – cel putin pe degetele mele.

Pentru ca am fost atat de incantata de ele, am testat pe inca  gama de culori cum arata sclipiciul acela – cel mai fascinata am ramas de negru si rosu carmin + sclipici – arata mai mult decat bestial.

Am avut o discutie interesanta cu tanti despre cuticule si manichiura, care mi-a prins foarte bine si planuiesc sa imi dau mai mult interesul pe zona asta pentru ca pozele mele din albumul cu unghii sa fie tot mai frumoase.

Vara asta cam tomnatica va fi perfecta pentru cateva lacuri cu sclipici sa-mi inveseleasca unghiile, sa ma ajute la desenat si sa faca multe fete invidioase. Partea buna la unghiile vopsite cu sclipici e ca se rup mai greu. Nu stiu din ce motiv dar sclipiciul ala pe care ne chinuim sa-l dam jos protejeaza cumva unghia.

Multumesc Farmec pentru invitatie, multumesc Alina si fetelor pentru barfa ! Pe ploaia aia ochelarii mei disco au fost perfecti 😀

p.s. stiu ca degetele mele arata oribil, dar aparent nu au fost foarte incantate ca am lucrat in praf, racoare, umezeala si toate cele. Crema de maini de la farmec o sa-si faca treaba curand – stiu asta