Gramada

Unghii cu text

Sunt inca in perioada de unghii mici. O mai tin asa pana cand ma voi reapuca de un tratament de 10-14 zile de intarire a lor pentru ca m-am cam plictisit sa le vad exfoliindu-se.

Am vazut manichiura asta pe un site si m-am utat la instructiuni. Imi doream de ceva timp o oja alba dar am si uitat cat de pretentioasa este si cat de greu este sa ai un singur strat de oja alba bine dat. Cu cat oja este mai mata cu atat este mai pretentioasa si necesita ori un strat gros ori doua subtiri. Eu obisnuiesc sa-mi mazgalesc binisor degetele, apoi fac poze, apoi astept cuminte sa se intareasca oja si fac retusurile. Pozez unghiile cand oja este inca proaspata pentru ca la cat sunt de bleaga imi ciobesc vreo 3 unghii si nu vreau sa pozez ciobeli, asa ca prefer sa pozez mazgaleli.

Imprimarea textelor nu e mare lucru. Recomand un fond de o culoare deschisa : alb, galben, albastru, mov – chiar nu conteaza, imaginatia este importanta, dar si dorinta de a ajnge la un anumit rezultat.

pasul 1 :

faci o baza de o anumita culoare.

pasul 2 :

* inainte de a urma acest pas, ai grija ca oja de pe unghiile tale sa fie deja uscata !

tai bucati de ziar/revista de dimensiunea unghiutei, 10 (sau 20 daca faci si pedichiura) pe care le inmoi in Carmol, sau orice alt alcol de frectie. Dupa ce le-ai inmuiat si hartia e imbibata iei fiecare bucata si o presezi pe unghie 3-4 secunde, iar apoi TADARAAAAAAAAAM vei avea litere pe ea.

pasul 3 :

peste toata manopera ta pune un strat de oja transparenta pentru ca textul proaspat imprimat sa nu se stearga la primul contact cu apa, prosoape, haine, sau mai stiu eu ce.

Acum draga mea, mandreste-te cu degetutele tale cu litere!