uimita de lume

Unde te duc?

Vin aseară, sau mă rog, alaltăseara de la un amic, irelevant. Să ajung din capătul oraşului până la mine, din colţul de oraş în care eram, aveam mai multe variante. Puteam să fac autostopul, m-ar fi confundat lumea uşor cu o …. (o vom numi : curvă) dar, nu aveam la mine ţinuta de piţipoancă. Puteam să mă duc pe jos, şi ce dacă îmi lua o eternitate? Sau, varianta convenabilă  : taxi.

Ştiu că, în mod normal, o tipă singură se urcă în taxi în spate, dar, deoarce eu mai nimeresc şoferi tineri, mă urc în faţă, astfel, mă asigur dacă vreau să îl mai întâlnesc şi a doua oară sau nu. Văzând şofer tânăr, mă urc în faţă.

Pot să spun cu mâna pe inimă că nu a fost cea mai inspirată mişcare pe care am putut eu să o fac.

Nu am reuşit să îmi dau seama tot drumul dacă tipul îmi place sau nu, pe lângă asta, el cred că era cam nfdhh, şi cu aere de macho expirate de când era bunica la pubertate. Mi-a arătat că maşina lui prinde 100km/h, că ştie să conducă, să spargă seminţe, că fumează, şi, cel mai important, m-a impresionat enorm (hahahahah) cu muzica lui de ultimă genetaţie de om cult, mai pe scurt, piese de la BUG Mafia din 1998 sau poate era una din 1999.

A fost cel mai lung drum din ultima vreme făcut cu taxi, şi asta pentru că, el era atâââât de sigur că m-a impresionat, încât credea că merită un sărut

CREDEA GREŞIT!!!!!!!!!!!!!

i-am dat numărul meu, dar tare am impresia că-l voi ocoli multă vreme, cam până se plictiseşte să sune, iar apoi, apooooooi, apoi gata, nu m-a întrebat dacă am prieten, dar, mă gândesc să-i zic…