uimita de lume

Unde ma duci bestie??

M-am hotarat sa imi redecorez camera. De ce? Pentru ca mama mi-a mutat inapoi perdeaua mea cu ursuleti, acum iubu-bubu cand va venii la mine in camera cu ganduri neortodoxe se va simti ca un violator de minore si nu imi va face nimic, lucru care pe mama ar trebui s-o linisteasca – cred – In fineee.

Hai sa-ti spun o poveste:
Eu stau la parter. Intr-un bloc cu 8 etaje si cate 4 apartamente pe palier. Facand un calcul 9×4, o sa iti dai seama cam cate apartamente sunt, din cate stiu eu, minim 2 sunt, dar rar sunt aia doi. De-a lungul anilor canalizarea in beci se infunda. Nu da nimeni bani s-o repare, adunatul banilor e un chin, dar nu despre asta vreau eu sa iti zic acum. Dupa ce vin baietii de la ce-o fi ei si desfunda canalizarea, ramane cam o saptamana-doua acel miros imbietor de … parfum armani :)) fiind vara si cald, se simte mai, intepator, la fel ca Schwepps, dar nu la fel de delicios.

O sa ma intrebi “Ce Dumnezeu arunca oamenii astia de se infunda canalizarea?” Pai sunt unii vecini la care le e lene sa duca gunoiu, asa ca, isi varsa gunoiu in toaleta, si trag apa. Iti dai seama ce dulce e cand refuleaza? Sau ce dragut e cand se-mpute-n beci? Noi, nu suntem genul de locatari care tin ceva in beci. Nu ca n-am avea ce, dar e noroiu pana la genunchi, in cel mai bun caz, si decat asa, mai bine deloc
The end.

Acu ti-am spus povestea, sa-mi continui si eu ideea.
Cu gandul la Pronto, ma duc in baie sa-l iau. Aprind becu si, pe covorasu ala din baie, facea plaja pe intuneric un gandacel, dar unu micut, vreo 2cm lungime, negru si gingas. Ok. N-am mai vazut gandaci in apartament de pe vremea cand era imputit beciu si urcau pe tevile de incalzire. B-b-b-but, stai! pe unde a venit?

Ma uit si constat ca din beci in baie, e o gaurica mica, pana nici el saracul nu mai suporta mirosul. Il inteleg, dar din nefericire in loc sa apuc tubul de Pronto, il apuc pe cel de Raid. Gandacelul cand am aprins becul s-a ascuns, ca nu-i el prost degeaba asa ca, il tot strigam pe nume. Eram desculta, nu il puteam strivii, si nu sunt o criminala. L-am gasit se ascundea dupa Lenor. Am tras Lenorul si el a inceput sa se invarta bezmetic

tzsssssssssssst!!!!!!!!!
tzzzzzzzsssssssssssssssssssssssssttttttttttt!!!!!!!!!!!!
L-am innecat in Raid pana l-am vazut ca se ridica cu burta-n sus, mai da de cateva ori din picioare si moare.

Mama ma va injura, ca l-am lasat acolo. Am fost destul de curajoasa sa-l omor, dar mi-e sila sa pun mana pe el fie si cu 27-7812-21798732+12721 de servetele.

Acu, o sa imi spui ca-s proasta ca ma mandresc ca am gandaci. Dar sa stii, ca nu era numa unu, astept pe maine sa gasesc parastasu, sper sa nu, totusi, ca am umplut de raid toate gaurelele, si maine cred ca mai cumpar vreo 2 tuburi. Eu ti-am spus, sa vezi ce curajoasa sunt, ca daca era ceva piti in locul meu, ori isi facea poza cu el, ori urla si trezea intreaga Romanie.

Eu am, o singura regula. Nu omor paianjeni, ca mi-s dragi, dar in rest, nu conteaza, e insecta la mine in camera, a fost, acu e in rai.