Online

Un weekend la Timisoara

Habar nu am de câte ori am promis că mă duc, că fac, că dreg. Am promis atâtor oameni că o să merg să îi văd prin toată țara, încât dacă mi-ar cere fiecare un leu pentru fiecare promisiune de genul acesta, probabil aș face o gaură destul de mare la câte datorii aș avea.

La o discuție cu Teodora într-o dimineață foarte devreme, m-am hotărât pe moment (chiar dacă spontaneitatea nu este deloc punctul meu forte) să fug la Timișoara pentru un weekend, să mă întâlnesc acolo cu blogosfera pe care nu sunt înstare să o văd pe la alte evenimente atât din țară cât și din oraș.

Weekendul 10-11 noiembrie (care nu e chiar un weekend întreg, dar am impresia că duminică voi sta și voi analiza toate informațiile din 10 și 11, deci pot să îl pun tot în categoria asta). are loc la Timișoara (oraș tare mișto, nu l-am mai văzut de mai bine de 10 ani).

November Notes in Social Media este un eveniment care mi-a atras atenția încă de când am văzut primele discuții despre el. Promite o abordare nouă pentru evenimentele sociale din blogosfera bănățeană și nu numai, dat fiind faptul că suntem câțiva omuleți care ne deplasăm în celălalt capăt al orașului special pentru acest gen de evenimente. Special pentru acest eveniment.

Mă bucur enorm de mult să văd că nu doar în București sau Cluj este un val mare de evenimente menite să uneasă blogerii și să facă micii antreprenori deschiși către zona de on-line care le poate ajuta afacerea să se extindă și să ajungă către publicul potrivit mult mai ușor.

Trebuie să recunosc că speakerii sunt noi pentru mine ( o mare parte dintre ei), aștept cu interes discuții cu o mare parte dintre ei iar calendarul work shop-urilor sunt sigură că îmi vor aduce o tonă de idei care vor prinde bine spre toate proiectele pe care le am (sau doresc să le adaug) în portofoliu.

Sunt foarte entuziasmată să cunosc oamenii noi de acolo, să mă întâlnesc cu fetele pe care nu le-am văzut dar am schimbat o tonă de idei online, ce să mai o lungesc atât, abia aștept să ajung la Timișoara și să adun o grămadă de motive să mă duc mai des.