Gramada

Un sat se recunoaste dupa oameni

Eu mi-am tot pregatit un articol cu “oamenii creeaza spatiul nu el pe noi” si pe bune ca am vreo 5 drafturi pana acum. Am gasit oportunitatea perfecta de a-mi tine teoria mai sus mentionata.

Un loc devine nesemnificativ daca noi, oamenii nu ne ducem acolo. Avem fiecare locurile noastre, birturile in care ne place sa  mergem cu prietenii. Locurile alea prind viata atunci cand noi venim. E drept ca ne place sa ne credem vedete si sa speram ca fara noi locul ala nu are valoare, dar pote ca asa este – in lumea noastra.

Acum sa va spun o alta poveste ….

A fost odata ca niciodata o comunitate in online. Ei, tot timpul faceau proiecte si aratau lumii cum sa faci un lucru. Ea cauta sa se mareasca pe zi ce trece prin tot felul de campanii si proiecte care sa ajunga la absolut toata lumea, chiar sa iasa din online. Virale peste virale, poze, jocuri si multe altele. E drept ca eu aici spun lucrurile astea unora care deja le stiu – sau nu?

In toata mana asta de biti informatia ajunge din ce in ce mai greu la oameni.

Suntem prea preocupati sa aruncam cu te-miri-ce unii in altii ca sa mai cugetam la noile stele descoperite de #uniisavantienglezi . Scriem lucruri cu diez in fata dar totusi nu uitam sa ne bucuram de un rasarit de pe prispa casei (chiar daca o mare parte dintre noi il admiram de cate ori ne uitam la wallpaper).

In Romanica noastra a mai aparut un sat nou. Nu maaa! Nu vorbesc de jocurile alea de pe facebook, lasa ca #orasulminier ne jucam mai tarziu, acum e vorba de altceva!!!

E vorba de satul Sambureni, care isi cauta locuitori, ambasadori, etc. Unde sa le caute decat in online, printre noi cei care vrem sa admiram rasaritul de pe prispa casei, pentru ca de dupa blocuri soarele nu rasare decat de dupa vreo biserica atunci cand iesi din birt – dar aia e alta poveste !

Acesta este primul articol despre noul rai de pe pamant din oflline-ul romanesc. Am inceput sa bantui prin sat si sa ma hotarasc la casa undei voi locui impreuna cu…. stai deja dau tot din casa 😛

Da, v-ati prins – candidez !