Online, voluntariat

Un proiect de teatru

Gorgan [ entertrainer.tv ] Gabriel are uneori darl acesta de a mirosi de la distanta cateva proiecte frumoase, apoi le povesteste pe blog, apoi le face leapsa si uite asa am descoperit eu mai multe despre una din domnisoarele despre care citisem in 10 pentru film cat timp in Tiff asteptam sa imi predau situatia zilei.

Am citit acolo despre domnisoara Raluca Vermesan o multime de lucruri frumoase care m-au facut sa zambesc. Cand am aflat ca doreste sa faca un proiect superb m-am hotarat in secunda aceea. Da ! Vreau sa ii dau un deget de ajutor in masura in care pot sa o ajut si detin cumva informatii care sa o ajute. Da ! Vreau  sa stie toata lumea ca Raluca Vernesan, considerata deja de pasionatii de teatru unul dintre debuturile cele mai frumoase pe scenele noastre are idei si cauta ajutor sa le puna in aplicare. Stiu ca onlineu o poate ajuta, stiu ca daca ne punem mintea o facem si pe asta.

Raluca spune despre proiectul ei : “este vorba despre dramatizarea romanului omonim al lui Stephan King, Misery. E prima oara in Romania cand se face asa ceva. Prima oara cand stilul de literatura gotica revine in atentia publicului.“

Hai sa mai implinim un vis !