obsesii

un mic om mandru

Eu sunt printre putinii (mai mult ca sigur) oameni care sunt mandri ca sunt romani. Eu ma mandresc cu tzara asta, cu hotii, tiganii, cu tot, nu imi plac cei cu afirmatii de genu “apoi` numa la noi in Romania se poate, mai bine mergem ..” . Nu putem sa plecam toti, nu se poate. Cineva trebuie sa stea si daca nu-i convine, sa schimbe. Asa se face! nu se pleaca, daca nu iti convine, te impui sa schimbi, mai gasesti 2-3-5 ca tine, si poate se rezolva ceva. Asa a fost si la revolutie (remember?)

Am vazut la dono rahatu ala cu Land of Choise si m-am enervat, dar m-am enervat rau si am fost revoltata multe zile, pana si azi sunt . Cum ma? cu atata tehnologie? Cu atatia oameni? cu atatea idei? Sa iasa un asemenea cacat? Dar cum isi permit asa ceva?

Si de ce e in engleza? trebuia sa fie in 3 limbi. Romana, engleza si franceza, pentru ca daca stam mai bine pe ganduri, franceza e a doua limba vorbita de pe pamand (dupa chineza) De ce e tot in engleza? De ce e asa hidos? e!!! aaa

bun de revolta mi-am pierdut o dup’masa intreaga sa pun pozele (mai puneam o poza, ma mai uitam la tv juma de ora, am cautat o piesa, si am scos ceva, oricum mai dragut ca hidosenia lor. Postul a venit cu mult mai tarziu pentru ca youtube-u meu pe celalalt calculator a facut figuri urate de tot.

Da, stiu, nu ai de ce sa fi mandru ca esti roman, multi gandesc asta, si poate au dreptate, dar totusi, e tara in care traiesti, de ce ar trebui sa fiu mandra? Sunt mandra si de faptul ca parintii tatalui meu au fost unguri, si raspund cu o mandrie in grai cand raspund la telefon cu un “Szia sivem” si unii se uita ciudat la mine, dar eu sunt mandra!

Pe multe site-uri in blogosfera gasesti oameni care nu sunt siguri ca sunt mandri de tara lor, de prietena lor Romania, de oamenii lor, etc etc.. Nu pun trimiteri la alte site-uri ca ar trebui sa pun cu punctulite multe multe, dar le stiti si voi, caci noi privim si radem, si ne amuzam si ne revoltam, sunt bloggeri pe care ii citim, dar.. pfff iar m-am enervat pe tema cu end of Romania, Dumnezeule, sper ca nepotii copiilor mei, sa traiasca mai bine ca mine acum, ca noi acum …