in cautarea perfectiunii

Un artist

Ştiam eu că mai am ceva de scris, de fapt, nu chiar ceva, este vorba despre cineva. Acum, hai să stabilim o chestie, eşti pe blogul unei tipe (acu, nu dau amănunte despre mine, că dacă citeşti două-trei articole, îţi dai seama fără să mă simt eu modestă). Bun, pe blogul unei tipe, nu te aştepţi să găseşti date despre calculatoare, sau maşini, sau mai ştiu eu ce, mai sunt şi fete de genul ăsta, dar ştii bine că sunt puţine, ceea ce, e urât, urâââât.

Am sărit peste subiect. Bun, pe blogul meu vei citii aberaţii, de fapt asta citeşti, pentru că eu aberez mult şi aşa măcar mă “ascultă” cineva. Iar am depăşit subiectu.

La Braşov, am cunoscut un tip,  bine, am cunoscut eu mai mulţi, dar unul dintre ei, era special, el aşa, prin felul lui de a fi. Povestind doar cu el, aşa, la prima vedere, părea tipu pe care aş vrea să îl agăţ şi să-l fac să vrea să mă agaţe el şi în altă zi, dar nu despre asta vorbim acum.

Am ajuns, de ziua lui, puţin după miezul nopţii, în camera lui (era şi el acolo şi am rămas îndrăgostită….

DSCF4210
DSCF4240

Eh, dau doar două poze cu ce poate el, nu pentru că nu ar merita mai multe, dar mai aştept şi alte ocazii să îi fac reclamă, acum, artistul !
DSCF4213