in cautarea perfectiunii

Ultima luna de vara

buna dimineata luna august 🙂

Sa stii, ca azi fiind luni, la mine incepe oficial luna. Must do luna asta sunt 5 sarbatoriti, L.E. si multe poze, si, pe la jumatatea lunii septembrie imi voi face un nou colaj imens. Planuiesc sa fie undeva in jur la 50-80 poate chiar 100 poze, da stiu, 100 poze developate inseamna IMENS de mult, dar, e ceva ce vreau.

Nu mi-am facut planurile pentru Constanta, dar prin 10 august voi incepe sa le fac (prietenii stiu de ce) mi-am ales temele cu care te voi bate la cap aceasta luna, si? cam atat, ce vrei mai mult.

Monsoir Watson mi-a promis ca imi va face rost de numarul de telefon al tipului care lucreaza in Kaufland, asa ca, hai sa ne rugam la Nenea de sus cu barba sa nu fie gay, sa nu aiba prietena si sa ma placa, asa, macar de’un suc (sa-ti fie rusine daca te-ai gandit la ce m-am gandit eu)

In alta ordine de idei, am descoperit un site de cedari, si m-am hotarat sa-mi cedez cele carti ce nu le citesc, nu mi-au placut, si nu am ce face cu ele, luand la schimb, probabil alte carti.

M-am mai hotarat sa fac un inventar al cartilor din casa dar nu m-am hotarat daca pe autori, pe colectii, pe gen, astept idei, propuneri, ca nu sunt hotarata daca sa-l fac pe caiet sau sa-l scriu la calculator iar ulterior sa listez marea evadare a cartilor

Nu mai stiu la ce filme sa ma uit, asa ca, astept pareri, chiar daca micu’ ( :* ) imi da unele bune.

MAi vroiam sa zic ceva, dar oricum , te mai sacai imediat !