Gramada

Tweetmeet + vuvuzele

Pe la prânz, după ce m-am uitat la cerul senin, am zâmbit şi am spus “vreau să fac plajă!” , am aşteptat efectul norului mare şi gri care a venit să-mi spună “în niciun caz” şi m-am pus la calculator. Toate bune şi frumoase, iau umbrela, gaura neagră a femeii, care a mea era roşie în acel moment, pe mine, şi pornesc în paşi lenţi către City Plaza unde oamenii aşteptau ca lumea să se adune la primul Tweet Meet serios din #cluj .

Împreună cu @stefy_ ne-am dus să ne punem pe scăunele şi să descoperim unde fumează lumea o ţigară în locul acela. Din ce am văzut/recunoscut au fost destul de mulţi, plus cei de la Timişoara pe care nu-i cunoşteam dar care, se pare, că au reuşit să se ultra-distreze la #cluj.

Au vorbit @tvdece-ii , @psaico , şi cei de la  #timisoara despre twitter şi social media, despre o mulţime de lucruri importante şi mi-au amintit cât de mult îmi place să scriu pe blog, şi cum urăsc zilele când nu mai am idei, şi de setea cu care caut idei în tot ceea ce este în jurul meu.

După am mers la www party no 3, unde lumea s-a aşezat frumos ca la şezătoare, şi a început să bâfească vrute şi dorite, până când @comedica_nicu a venit să ne spună povestea vuvuzelelor. Apoi @ionutmangu @mironeasca @andreicrivat ne-au cântat, ne-au încântat auzul, şi nimeni nu a fugit. S-a băut veşnicul timi la halbă şi eu nu am făcut poze, dar am pozat ca o vedetă ce sunt şi constat că nu sunt prea fotogenică din ce poze au ieşit şi-mi vine să mă decupez din ele.

Şezătoarea de la www party 3, m-a făcut să dezbolt veşnica operaţiune socializare 2.0 lângă timi_halbă n+k, nu am adunat autografe aşa cum fac de obicei şi nu pentru că nu am cunoscut nici de data asta prin procedeul de socializare oameni minunaţi ci pentru că ieri, am fost relativ chefless să fac toate astea, dar totuşi, nu a ieşit urât, chiar deloc.