in cautarea perfectiunii

Tu ce faceai in 2000?

Eu nu pot să îţi spun cu mâna pe inimă ce făceai tu atunci, dar cu siguranţă că noul mileniu te-a aşteptat pe tine, şi pe restul oamenilor de pe Pământ cu sufletul la gură. Ai aşteptat intrarea şi nu ai ştiut dacă este cu adevărat sfârşitul lumii. Acum, 11 ani mai târiu lumea te ameninţă an de an că e sfârşitul lumii, dar tu deja te-ai obişnuit cu asta de prin 2000.

Nişte oameni cu spirit de iniţiativă s-au gândit că dacă tot nu s-a terminat lumea, s-a schimbat prefixul anului şi mai mult decât atât a început un nou mileniu, ei trebuie să arate întregii lumi o nouă parte a management-ului chiar dacă pe atunci FSEGA (Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor) nu era aşa de plină de piţipoance, iar Facultatea de Business abea că avea profesori care să ştie cu ce se mănâncă materia pe care se chinuiau să o predea. Pe vremea aia, dar exact pe vremea aia s-a născut revista Biz.

Ce e revista Biz?

Păi, depinde din ce punct de vedere priveşti.

Eu spre exemplu răsfoiesc Forbes doar ca să văd ce tineri bogaţi şi fără iubită mai există în lume, poate chiar cunosc vr-unul care să nu-şi dea seama că mi-ar plăcea sa mă alinte cu toţi banii ăia care îi câştigă.
Ei bine, revista Biz, este o revistă despre afaceri pentru oamenii care mănâncă aşa ceva, sau cel puţin sunt pasionaţi de asta. Apare destul de des în comparaţie cu Cosmopolitan, şi are lucruri destul de interesante. Ştiu, sunt o piţipoancă ce citeşte Cosmo şi Bizz. Dacă aş fi blondă şi aş fi la drept aş fi exemplu prefrect al lui Reese Witherspoon din Legally Blonde. Sunt o artistă care citeşte despre afaceri nu doar cu gândul de a întâlni un afacerist singur şi bogat (pot să mă descurc şi singură!)

De ce sunt mândră de ei?

Pentru că au multe proiecte superbe printre care şi SMS care mi-a ajuns direct la inimă. Un proiect care a adus tot online-ul într-o sală, cu degetele ascuţite, smartphone-uri, laptop-uri şi întrebări. A fost un eveniment care m-a inspirat şi mi-a prins bine la inimă, chiar dacă eu sunt prea orgolioasă pentru a recunoaşte când îmi place un brand a cărui nişă sunt afacerile, marketingul.

Acum, că v-am prezentat pe scurt ce înseamnă Bizz, să începem un viral de cunoaştere a lor : din trecut până în prezent, cu ochii aţintiţi spre viitor.