uimita de lume

Trafic??

Sunt putin pissed off la ora asta. Da, stiu ca e trei jumate dimineta, si ca ar fi dragut sa dorm, sau sa ma uit la film, sau sa fac ceva util cu viata mea, dar totusi, aleg sa nu.

Am descoperit, prin noiembrie când am fost la Bucale, că verisoara mea de 10 ani are blog. Nu te trimit pe blogul ei, pentru că nu o am. Când am fost cu Adi la Buc (nu, înca nu sunt pregatita să vorbesc despre asta) am observat ca verisoara mea, mai are blogul. Sunt curioasa sincer, cam… ce trafic are. Câti oameni o citesc. Mai precis, ce îti poate tie spune un copil de 10 ani care te-ar interesa (e drept ca unele fete la 10 ani îti dau lectii, dar nu aia e important!!)

Domnişorul care m-a abordat în legatură cu acestă casă nouă, a fost un străin pentru mine. Adevărul este că, vorbind la telefon, uneori mai apreciezi vârsta, dar, aprecierea aia are o marjă imensă de eroare (lumea mă confundă de multe ori cu mama ). Mi-a fost cam greu să îl întreb câti ani are, asş că, am lasat de la mine, am asteptat să se dea de gol. Aşteptarea mea, nu a durat prea mult pentru că, într-o discuţie mi-a povestit de anul şcolar tocmai terminat, si, eh, ce să-i faci, a avut un banchet… CEL DE A 8-A!!!!!!!!!!!!!!!!!!

În momentul acela am devenit foarte ocupată ăa îmi adun mutra de pe jos. Am încercat, pe bune că am încercat să îl înteleg, ce caută el în blogosferă. Am încercat să îl şi citesc, dar după 30sec am eşuat ca o barcă pe uscat, dându-mă bătută. Copilu ăsta la vârsta lui, ce vrea de fapt de la o lume atât de mare?

M-am gândit sa îl întreb, când descopăr că baietu, se plictisea de acest MIRIFIC punct info, şi şi-a luat un punct ro. Totul ok pâna aici, nu asta e ceea ce m-a oripilat. M-au oripilat urmatoarele :

băietu ista nevinovat, şi-a luat nume de scena pentru urmatoare aparitie în blogosfera. Se va numi : Zoly.

dude? tu nu stii ca a? Zoltan e nume unguresc, iar tu, după cum ziceai…

Cristi (Rm Sarat): eu este din Muntenia, nu din Harghita
Cristi (Rm Sarat): vreau doar sa spun ca nu stiu nici macar 1 cuvant in ungureste

dude? eşti într-o ţară în care (ăsta e adevărul) după sute de ani românii cu maghiarii ce trăiesc în România nu au găsit toţi cale de întelegere. Iar tu îti faci un domeniu .ro cu un nume unguresc chiar dacă…

Cristi (Rm Sarat): si sincer Zoly am aflat ca este nume unguresc de pe twitter
Cristi (Rm Sarat): http://twitter.com/zoly
Cristi (Rm Sarat): scrie acolo ceva cu HU

şi pe măsură ce sângele meu începea să fiarbă, inocenţa unui copil de clasa a 9-a apare :

Cristi (Rm Sarat): asta este, or sa ma injure cei anti-unguri
Cristi (Rm Sarat): nu conteaza, aduc trafic
Cristi (Rm Sarat): e de bine

cel puţin, e optimist, eu spun că mai mult de atât, nu îsi are rostu, dar deh, trafic are, Blogatu îl sustine… hai copii, si noi!!!