Aberatii speciale

Toate astea

toate astea nu au sens. Sau poate au mai mult decât aș fi vrut. Azi, m-am gândit la tine. M-am gândit la cum mă strigi pe nume, mă ții în brațe și mă alinți. Astăzi m-am gândit la cum sunt eu. La tot ce scriu. La ce vreau de la viață, dacă sunt mulțumită sau nu. Vreau totul, și de mâine absolut totul va fi al meu. Nu știu dacă și tu ești în acel totul. Observi că de câte ori suntem mai aproape de a ne întâlni nu o facem? HEh, asta e prima dată când îți scriu invers. Adică nu. Nu îți scriu ție.

Tot ceea ce scriu aici, e o scrisoare pentru mine. Eu sunt cea care contează. Acea drama queen care face pe victma și pe care toată lumea o iubește. Isterică, rea, și cum mă mai știți voi. Mai am de lucru mult ca să devin un om bun, dar ghici ce? Nu vreau. Sunt nebună, poate sunt mai mult de atât, dar cum mai spuneam eu altundeva, sunt ceea ce au vrut alții să fiu, iar apoi, când mi-am dat seama de acest lucru, nu am mai vrut să schimb nimic. Am devenit ceea ce au vrut alții, dar am devenit ceva ce-mi place. Cum pot să spun toate astea? Ar trebui să fie un secret? Față de cine? Nu te uiți puțin la mine? Nu mă vezi așa cum mă văd și eu? Tunmă vezi doar zâmbitoare? Ce crezi că sunt o AFrodita a secolului Facebook. Te înșeli.

… sau poate că asta aș fi fost, dacă eram îndeajuns de frumpasă. Poate că asta aș fi fost dacă el ar fi fost aici. Cum care el? Logic că tu. Nici tu nu mai țtii la cine mă refer. Nu-i nimic, eu am uitat cu cine vorbesc cu prea multe minute în urmă. Da, au venit sărbătorile și tot ceea ce era trist, acum e vesel, sau mai deprimat. Sau mai agitat. MAgazinele astea ne vor omorâ într-o zi. Se vor prăbuși peste noi, iar noi, vom vedea din toată ambuscada aia, o nouă metodă de a-i jeli pe cei pe care, oricum nu-i cunoșteam. Va fi cel mai mare dezastru, spre deliciul presei.

Toate asta sunt cele care contau. Cele care te fac pe tine, la fel de uman ca pe mine. Toate astea sunt acele lucruri care te fac sa zâmbești sau să fi trist. De ce ai o lacrimă pe obraz? De ce te gândețti la mine? De ce fugim unul de altul. Toate astea…