voluntariat

Toamna se recruteaza voluntarii

A venit toamna, şi am început cu mic cu mare să numărăm bobocii. Cei de la facultăţi care vin timizi în marele oraş universitar şi aşteaptă să se implice în cât mai multe proiecte, oraşul cel mare să-l înghită. Must do-ul meu această toamnă este să recrutez voluntari. Nu ştiu sigur încă dacă mi-am greşit vocaţia sau nu, cert este că îmi place ceea ce urmează să fac pe o perioadă destul de lungă după cum se pare că se aliniază planetele.

Proiectul despre care recrutez următoarele zile voluntari se numeşte : Cd Radio. Poate că mulţi dintre voi vă mai amintiţi de postul acela de radio cu delfinul (eh nu e ăla, dar sunt verişori, cam din aceeaşi generaţie). Eh, el trebuie readus pe piaţă, iar noi voluntarii ne vom ocupa de acest lucru.

Cum vom face asta? Este foarte simplu : vom sta în puncte diferite ale oraşului, şi vom fi acei oameni enervanţi care cer 3 minute clujenilor, pentru a vorbi despre proiect şi a cere o mică semnătură. Numărul semnăturilor care trebuie adunate este uşor mare. Nu-l spun pentru că doresc ca fiecare voluntar să îşi dorească tot mai multe, şi astfel experienţa să fie magnifică. Perioada adunării acestor semnături este 4-8 octombrie. Este foarte scurtă, oamenii trebuie să se mişte destul de repede.

În mare, cam despre asta este vorba în proiect. În mic, este nevoie de oameni care să sacrifice câteva ore în acele 5 zile pentru a reînvia, împreună cu încă o parte de clujeni, oraşul cu care ne place să ne mândrim la toată lumea.

Cum devii voluntar? Asta e mai complicat, deoarece trebuie să îţi sacrifici 2 minute să completezi acest formular până la data de 29 septembrie, ora 23.59 ultimul înscris! Poţi recomanda prietenilor, vecinilor, cunoştinţelor.

later edit : da, voluntarii vor primi o recompensa, destul de frumusica 🙂 care va face sa merite efortul (nu prea multe amanunte, ca nu-i frumos)