Gramada

To be or not to be. Influensăr

încă de mică am descoperit că în on-line sunt unii oameni care sunt influensări. E drept, atunci nu știam că-i cheama așa. nu știam că-i cheamă așa, dar toată lumea se temea de moderatorii de pe forum-uri, admin-ii de pe canale de IRC, toți oamenii ăștia mari, erau adevărați influensări. Influențau lumea din jurul lor.

Acum am crescut și am descoperit că ăia nu erau influensări. Că influensăr înseamnă de fapt un om care zice tot ce are pe suflet, oricând are pe suflet și lumea ține cont de ce spune el. Oameni care reușesc multe lucruri iar comunitatea din care fac parte îi apreciază. Să vă înșir niște influensări din comunitatea mea? Nu cred că este nevoie, toată lumea îi cunoaște pe cei de la scară largă.

zilele trecute am descoperit că și eu sunt un influensăr. că și eu influențez oamenii din jurul meu : mama,tata, prieteni foarte apropiați. Apoi am stat și m-am gândit mai bine, ce înseamnă a fi influensăr. Îți (mai) crește un rând de coaie?  Și lumea le vede? Și ține cont de asta? Sau e ca atunci când ești fericit? Sau cum e? Te simți mai bine? Te culci mai devreme în fiecare seară? Nu mai mergi la budă? Am atâtea întrebări despre cum se simte un influensăr, și descopăr că el nu știe. De ce nu știe? Pentru că nu se simte diferit.

totuși eu cred cu tărie că atunci când individu se simte în pielea lui influensăr îi mai crește o preche de coaie. Sau îi crește una în caz că n-are. În orice caz, are coaie și atunci și le arată. SE fălește la toată lumea că el e influensăr, că lumea îl ascultă, ține cont de părerile lui. E important. Poate că așa e omul, caută să fie important în orice numa să fie și el influensăr în ceva. Să simtă și el că cineva ține cont de părerea lui, chiar dacă nu prea are dreptul să-și dea cu părerea pentru că e destul de habarnist când vine vorba de fapte.

Poate că asta înseamnă de fapt să fi influensăr. Să dai cu părerea peste tot, mai ales dacă nu e domeniu tău. Oare toți influensării sunt experți în soșial media? Sau toți sunt oameni simplii ca Marian ? (ți-am promis link aci, aci îl ai)

Oricum, se pare că io nu-s un influensăr. Nu am putut să influențez nici cutremuru din Japonia, nici curățenia din cameră, nici vremea de afară. AM influențat io niște note la examen, niște vânzare de covrigi la Petru, dar mai mult de atât, nu pot nici io. Fiecare e influensăr după cum îl țin puterile, sau coaiele?