Aberatii speciale

The sun is mine!

Am ajuns la concluzia ca soarele este al meu! Cum am ajuns la concluzia asta nu vreau sa spun la nimeni. Ma bucur ca stau la pc cu geamul deschis si soarele (de dupa nori) imbucurandu-mi mutra linistita si aruncand cu toata puterea lui in mine cu inspiratie.

inspiratia a aparut de cateva zile, dar sper sa nu fie ceea ce zic eu cu efect prea intarziat. Sarbatorile astea sunt cele mai deprimante si totusi anul asta a fost liniste. Nu stiu din ce motiv, dar a fost cel mai liniste din ultimii multi ani. Lumea nu s-a inghesuit sa fuga acasa (in sanul familiei), iar familia a stat linistita si nu a sacait pe nimeni, nici cu mancare, nici cu mesaje. Cred ca asta e bine! Sunt ferm convinsa ca asta e bine.

o saptamana de vacanta inseamna ca am timpul necesar sa visez. Ar trebui sa insemne asta dar nu am. Sunt plina (pana la refuz) de lucruri care au pe ele tag-ul (sau post-it ul) cu must do! Asta inseamna ca am o viata ocupata, sau inseamna ca imi place sa ma aglomerez. Asta incepe sa semene cu o saptamana foarte groaznica in care trebuie sa imi stabilesc (rapid) cam toate prioritatile, si totul este prioritar. Da, si tu esti prioritar, altfel nu as sta acum, admirand cainele din spatele blocului, pustiul care se da cu bicicleta si norul care mi-a acoperit tot soarele

sa nu uiti : The sun is mine

Da, totul vine de la ideea lui nenea David Guetta – The world is mine, dar in timpul in care voi (toti) va certati isteric a cui e lumea, eu am pus mana pe soare, e al meu si nimeni nu are voie sa-l revendice. Acum, de cate ori te vei uita la soare iti vei aminti ca e al meu. Iti vei aminti (ca la el te poti uita dar la mine ba) ca straluceste pentru ca eu zambesc. Vei stii ca suntem amandoi la fel de stralucitori doar atunci cand e soare, iar atunci cand e innorat, inseamna ca  eu (si soarele) suntem tristi.

Youtube-ul nu prea mai e pregatit sa ma sustina astazi, iar castile mele dau un semn disperat ca si-au facut vremea. Au rezistat saracele cam juma de an (poate un pic mai mult) si acum, iar s-a dus cablul. Mai rezista vreo saptamana (sper) nu de alta dar acum am alte prioritati (financiare) nu am t$mp sa imi cumpar casti noi, si mai ales, sa ma plimb prin magazine sa caut castile care le doresc. Poate am sa navighez pe net.

Sa stii ca eu nu te insel cu twitterul, doar ca inca nu am descoperit cum sa stau pe blog de pe telefon, ca altfel ti-as spune si tie multe aberatii (pe minute). Ti-as spune ce sexy era nenea Nottara prin 1909  si ca, nimic nu s-a schimbat in ultima  suta de ani : tot culoarea politica este cea mai importanta.

Am observat ca mai nou culoarea politica la moda este movul. Imi pare rau, eu purtam mov anul trecut, asa ca “TE ROOOOOG MOV IS SO LIKE LAST YEAR!!!”

la moda am lansat fraza “this is so like `50s” si sunt mandra de ea. Pentru cat de fitoasa sunt in ultima vreme, ajunge sa o spun pe tonul potrivit si totul devine roz in jur, si lumea ma priveste…. exact asa cum nu sunt