Aberatii speciale

The rubik cube

ieri am descoperit ca familia mea de cuburi rubice nu este completa. Ceva lipseste din ea. E drept lipseste si unu de 2×2 dar o sa imi achizitionez unul curand.

In plimbarea mea prin mall am vrut sa-mi iau unu de 3x3x3 pentru ca al meu cel favorit l-am donat unui prieten care dorea foarte mult sa invete sa faca unul, si acum incet-incet il meditez in asta.

Mergand prin piata in cautarea unui cub rubik, il gasesc, unul care se misca usor greoi dar era nou. Culori vioi, foarte frumusel. L-am cumparat. In plimbarea mea sa vad ce mai gasesc prin piata ma ghidez dupa zgomotul unui magazin de jucarii. Plimbandu-ma prin el descopar doua cuburi rubice. Unul in niste culori sidefate nu foarte minunat. Sclipiciul pe culori ma sperie. Altul care avea mijloacele lipsa. Mi s-a facut mila de el. Vanzatoarea ma roaga sa-l rezolv inainte sa-l cumpar. Incep si-l rezolv si descopar ca avea piesele lipite aiurea cateva din ele. Se dezlipisera si vanzatoarea le lipise la nimereala. Ma durea inima sa-l vad asa si l-am cumparat. Doi ducăţei.

Am ajuns acasa, l-am aneseteziat si am inceput operatia dureroasa:Am lipit piesele la locul lor, iar pe rosu l-am transformat in negru. A iesit o frumusete.
Strang toate cuburile din casa la o poza de grup cand ce observ – stupoare! Unul din cuburile vechi se dezlipea. Actibildurile se exfoliau. Asa ca, am inceput sa il personalizez si pe el :Acum familia mea de cuburi este completa :