in cautarea perfectiunii

the come back

mi-a fost dor de tine, şi îmi este în fiecare zi, problema este că de două săptămâni absentez nemotivat. Sper că mă mai primeşti acasă de sărbători, sau că mă laşi la examen în sesiune. Pe lângă asta, ţin să te anunţ că nu a fost vina mea, niciodată nu e vina mea. Când îmi merge netu, nu îmi merge serveru. Când îmi merge serveru, nu îmi merge netu. Acum, am şi eu câteva întrebări pentru tine!
În primul rând, ce ţi-a adus moşu Nicolae, în al doilea rând te-aş întreba cu cine ai votat, dar, din nefericire, nu îmi pasă.
Am multe să îţi spun. Am pregătit-o pe Iulia psihic pentru Coroana din seara asta, Macbeth ne aşteaptă. Am împărţit zâmbete în 5decembrie. Am fost la artificii (oarecum) în 1 decembrie. Am avut o mulţime de evenimente în ultimele zile ale lui noiembrie. Şi abea aştept să sâcâi pe cineva cu ele. Habar nu ai cât de mult aştept asta!
Bine, recunosc, poate ai o vagă idee, o să încep, uşor, uşor, să ajung la zi cu toate evenimentele. Realizez că asta va dura o vreme, dar, acu, rabdă!