Gramada

The biz feeling

Adevarul este ca e greu. Este foarte greu sa ai o revista care vorbeste despre afaceri. Sa fi foarte atent la publicul tau tinta si sa-l multumesti cu fiecare numar mai mult. In momentul in care totul se muta pe online, Social Media Expert este un nume care vuieste pe buzele tuturor, pentru o revista de print este destul de greu sa mentina pasul.

Nu a fost o provocare prea mare. Au venit in Social Media dand din coate si demonstrand ca sunt cei mai buni, ca au proiecte. Au twitter si se mandresc cu el. Au si un blogulet, care sunt sigura ca va creste in curand foarte mare, si ca nu va fi lasat de izbeliste acolo. Site-ul arata atat de induiosator incat eu ma despart greu de el. Spre deosebire de un blog al meu (nu dau nume) care e usor incitibil din cauza culorilor, aici nu am absolut nicio problema in a ma documenta despre tot ce misca in lume.

Despre evenimentele lor, sa vad poze, sa aflu date exacte despre ce s-a intamplat. Ar fi dragut pe de alta parte daca ar putea bloggeri da un trackback sa existe pe site un live blogging la ce s-a scris despre evenimentul lor pana in ultima secunda, atat ca live twitting cat si va impresii de dupa.

Nu este nevoie sa ridic in slavi cea mai tare revista pe aceasta nisa de la noi din tara. Toata lume stie asta despre ei. Toata lumea stie ca in curand, toti antreprenorii online, inclusiv Vasile Manu  o vor rasfoi in secret mai ceva ca site-urile porno. Daca unele site-uri au buton de “6vine sefu” care atunci cand il apesi te baga in grafice si tot tacamul,revista Biz ar putea avea un “atentie dusmanul” si sa arate numa muierituri si barbati imbracati, sau desene animate, pentru ca de la un momentdat trebuie tinut in secret faptul ca vrei sa devii atat de bun, incat sa ajungi in sectiunea “cel mai tare bloggar din Ardeal” iar acum iti cauti locul pe pagina.

Stiu, fraza a fost cam lunga si nu a putut fi urmarita, dar lumea a ales cuvintele cheie “Vasile Manu” si “revista Biz“. Acum eu intreb. Sunteti siguri ca ei nu au ideile de la el? Sau ca el, prin 2000, in loc sa se joace cu lopetica in nisip facea decupaje din reviste pentru o noua revista care va urma sa creasca, cot-la-cot cu el, pentru  a deveni cea mai tare din tara ?!?