in cautarea perfectiunii

Telefonul nu mai suna…

Suntem dependenti de telefoanele mobile. Este ceva destul de logic in secolul asta. Cu cat e mai destept telefonul cu atat ne ocupa mai mult din mmentele de plictiseala din fiecare zi – incepand cu asteptatul in autobuz, plimbatul prin mall cu ubi sau mai stiu ce alte avioane de acest gen.

Nu cred ca am gasit in toti anii in care am telefon un lucru mai enervant decat sa sun pe cineva si sa nu-mi raspunda. Ba da sa nu-mi raspunda deloc. Iar daca trebe sa ma si vad cu persoana aia e perfect. Sau momentele alea cand ratezi la limita un apel si suni inapoi si nu raspunde. M-am obisnuit cu mesageriile, sunt prietena cu o parte din ele, povestesc linistita singura pentru ca stiu ca mesajul – cu nervi cu tot- va fi auzit.

Fac spume – la propriu atunci cand te sun si nu raspunzi. Scot flacari pe gauri care exista – sau nu. Da-o in mama masii unde cacat iti tii telefonu asta. Fereasca sfantu sa ai nevoie de mine si sa am telefonu pe silent, ca iaca asa se va da roata de-a dura si eu n-am mesagerie ca sa ai cu cine sa povestesti cand faci spume ca nu dai de mine.

Fratilor, confratilor, gagici si amante bine ascunse prin dulapuri si debarale : TELEFONUL MOBIL ESTE CA SA-L PORTI TOT TIMPUL CU TNE. E drept, e optional, raspunzi numa cand ai chef – daca ai chef, dar se recomanda ca atunci cand n-ai chef sa-l inchizi, sa dai ocupat, sau sa redirectionezi apelul – in functie de fantezia sexuala la care vrei sa iei parte.

In rest, toate cele bune si scoateti-va telefoanele din CUR fund !