Gramada

Tehnologia mananca

Am descoperit eu cu ceva timp in urma foodpanda. Aceeasi perioada in care cautam o aplicatie – universala – pentru a comanda mancare. Stiu ca Clujul este un oras multicultural, ca noi avem un stie pentru orice si o aplicatie pentru orice. Avem nshpe site-uri de stiri si pagini care ridica in slavi orasul. Avem tot ce ne trebuie – tehnologic vorbind.

Aici totul este doar despre tehnologie pentru ca nu poate sa fie vorba despre altceva atat timp cat viata noastra ruleaza in jurul bateriei de la smartphone.

Dar omul trebuie sa si manance !

Daca tot ai baterie, si ti-e foame, dar esti in birt. Dar ti-e lene sa pleci. Deasemenea esti in birou si nu ai iesi afara nici pentru tot aurul din lume. Poate ca-i placut afara, poate ca nu-i frig, dar cu lenea si proclastinarea stai bine. Matele chioraie asa ca in pauza de tigara butonezi telefonul. Matele chioraie mai tare.

Ai aplicatii pentru comandat mancare, dar  tie iti plac animalele. Salvezi ursii panda si astfel o deschizi. Vrei pizza cu multa carte. Colegii iti atrag atentia ca vinerea nu se mananca asa ceva. Renunti. Esti dezamagit ca nu poti sa comanzi un mc si kfc. Parca-ti vine sa mergi pe clever taxi si sa-ti ceri un comision. Nu! Mananci sanatos. Te mai plimbi. Pizza, Shaworma. Bun. Mancam sanatos. Da-i cu rata picanta si chinezeasca. Poate in tot amalgamul ala de orez colegii n-or sa observe carnea.

Asadar, astept o aplicatie care sa-mi spuna la ce sala de sport sa ma duc, pentru a arde caloriile pe care nu le ard frecand degetele pe tastatura. Poate c-o sa am burta mare, dar sa vezi ce degete fortoase am sa am!

P.s. nu te agita, MAINE  e vineri !