offline party

Tea Party – the update !

Dragele mele gagici,

Am tot lalait-o cu afise, telefoane, surprize si alte nebunii dar n-am uitat sa va facem update-ul promis chiar daca din punct de vedere vizual e aiurea. Din motive pur tehnico-fantastice totul s-a decalat inclusiv anuntarea (care stiu ca e pe ultima suta) de loc si tot. Ziua nu s-a schimbat dar e greu cand ni se pune pata sa tragem o barfa de proportii sa gasim un loc unde sa incapem toate si cu vremea asta dubaşă….

Duminica, 13 mai, incepand cu ora 17, la Napoca 15 (str Napoca nr 15 *insert you don’t say meme* ), va asteptam in rochite (tocurile sunt optionale). Trebuie sa o facem pe Alice din tara Minunilor invidioasa ca nu traieste intr-un mediu 2.0 cu atatea fete faine. Probabil o sa facem si un facebook event in decursul zilei de azi pentru ca sa putem sti aproximativ un numar de gagici, ca sa vedem ce barfim, amanunte d-astea. 😀

Eu va recomand ca sa nu fiti rele si fitoase, nu ne stim toate fetele intre noi, chiar daca suntem o multime de bisericute, meritam sa ne bucuram unele de compania alteia, prietenii noi – care nu ne stim, si amanunte de acest gen. Cred ca putem sa nu ne uitam urat una la alta timp de o dupamasa cu soare (sau nu).

DA! V-am pregatit surprize, dar inca nu putem spune toti sponsorii ca mai trebuie sa zambim frumos cu gene lungi pentru a va sufoca de energie. Nu exista termenul de : prea multe surprize, nu-i asa?

Vor veni update-uri, multumiri la complici si alte nebunii incontinu aici! 😀

Va tzuc din dreptul unei cani de ceai!

Primii complici nominalizati sunt : Farmec , Organique , Zaineasca , Magnolia 😀