uimita de lume

Te iubesc !

După o discuţie nocturnă cu twitteriştii am constata că există un cuvânt care începe să-şi piardă din valoare lui. E drept, trebuie re brănduit, şi nu putem aştepta până se rebrănduieşte singur. Nu poate fi înlocuit cu un alt brand, pentru că, în orice  limbă o să-l spui, are acelaşi îbţeles expirat. E drept, că nu ai ce să faci în afară de a nu mai folosi “te iubesc” ca un fel de “pula mea” da mai romantic.

Te iubesc a ajuns un fel de pula mea pentru fetel. Ele ştiu că nu au pulă aşa că se folosesc de alte două cuvinte. exemplu:

ea: cum a fost la lucru

el: ca pula

ea: te iubesc

sau un alt exemplu

el: cum a fost la chef?

ea: te iubesc

Uite aşa, te iubesc este acel nou pula mea. Care e folosit pe poste de mulţumesc, te-am înşelat, pe post de orice, ca pula, dar de fapt, şti că te iubesc.

partea nasoala e că nu ai cu ce să-l înlocuieşti, ai putea, în inspiraţia de la reclama de la zuzu

ea : ce faci azi?

el : ies cu băieţii

ea : ieşi cu băieţii de ziua mea?

el : ies cu băieţii să îţi iau cadou de ziua ta. La mulţi ani!!!

punem pariu că după acel la mulţi ani era şi un “te iubesc”. Un teiubesc rebranduit la băieţi ar fi “ies cu băieţii” şi la fete “mă duc la şoping

seară romantică. Lumânări, muzică ambientală, el a gătit, apoi el, o ia de mână, se uită în ochii ei, şi spune : iubito, trebuie să îţi spun, că…. în 10 minute ies cu băieţii că e meci.

Ea va ştii că o iubeşte pentru că, el a făcut tot efortul până în momentul ăla să-i arate, şi cum, nu o mai stresează cu sexu şi o lasă să se gândească la ce are de gând să facă. La următorul pas.

El vine obosit de la lucru, iar ea îi pregăteşte masa, apoi îi spune : mă duc la şoping cu fetele

e o demonstraţie că îl iubeşte pentru că nu-l mai stresează.

Sunt sigură că exemple pot să fie prea multe pentru ce am putea să facem ca te iubesc să fe rebrănduit. Poate în câţiva ani va trebui să spunem Te iubesc din suflet, aşa cum era spus până acum, nu ca formă de mulţumesc. Trebuie să-şi reia însemnătatea lui de te iubesc.