Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (95)

Zilele de luni in care nu lucrezi, dar te trezesti totusi dimineata ca sa-ti bei cafeaua in geam. Nu conteaza ca e zi libera, dar strada goala e frumoasa.

Astazi, este ziua aia de luni, pe care o iubesc. Mi-am amintit de tine, de “anul trecut pe vremea asta”, cand stateam in casa si iti pregateam cadoul de ziua ta. Cadou menit sa te faca sa te bucuri dar sa si regreti putin. Imi plac cadourile care fac oamenii sa-si aminteasca momentele bune. Cumva, aia am vrut sa fac. Mi-ai spus atunci ca ti-a iesit. Am vazut anul asta o multime de lucruri pe care as fi putut sa ti le iau cadou. Dar intre timp, povestea noastra s-a schimbat. Ziua de luni ma imbratiseaza in continuare zambind, iar astazi, maine, zilele astea, am sa ma gandesc la tine mai mult decat in ultima vreme.

Ar fi fost probabil ziua de luni in care ti-as fi dat un mesaj dragut, sa-ti amintesc de restul lucrurilor care se petrec in jurul nostru. Poate sa-ti reprosez cu jumatate de gura ca nu m-ai bagat in seama. Mi-e dor de tine, dar, am sa ma ocup eu de dorul meu, am sa fac totul sa fie ok. Sunt mare, puternica, iubesc zilele de luni. Ai vazut tu vreun om care iubeste zilele de luni si nu e fericit?

Tocmai.

Iubesc zilele e luni, la fel e mult cum ma iubesc pe mine. Iti multumesc ca m-ai invatat sa ma iubesc pe mine. Iti multumesc pentru tot. La multi ani, pentru maine, la multi ani, oriunde ai fi.