Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (88)

Mă trezesc zâmbind dimineața, chiar dacă norii de afară vor să-mi joace feste. Rochița nu o să o las nicăieri și am să mă bucur de vânt. Am să mă bucur de dimineață bându-mi cafeaua și privind oamenii.

Nu mai vreau să renunț la a fi eu. Te iubesc și nu am să las nimic să mă doboare, să îmi spună că este momentul să renunț. Dacă renunți la tine, la tot ce faci, se alege praful de zilele de luni. Se alege praful de cine ești tu. Momente grele vor veni în viață peste tine. Vor veni în cele mai neașteptate momente. Te vor doborâ atât cât vor putea, dar trebuie să ridici capul sus de fiecare dată. Să o iei de la zero dacă este nevoie. Să fii acolo pentru tine, pentru ca tu ești cel mai important în viața ta.

Las deoparte toate clișeele, amăgirile și melodramele. Mi-am promis de prea multă vreme că am să caut doar oameni pozitivi și am să mă înconjor cu ei. Trebuie să nu mă mai abat de la promisiune nici măcar o sutime de secundă. Trebuie să fiu acolo pentru mine, în primul rând. Iar de restul lucrurilor, se ocupă Luni.

Te iubesc, chiar dacă uneori simt că sufletul îmi moare. Este totuși dovada că am suflet, cu toate că uneori, până și eu mă îndoiesc de asta.