Te iubesc Luni

Te iubesc, ca pe ziua de luni (80)

Secretul in a iubi orice zi de luni constă în aroma cafelei. În primul rând în aroma cafelei. Este foarte ciudat cum nu reușim să ne tăvălim joc din pat decât foarte greu, dar în momentul în care ajungem în fața cafetierei, ne trezim brusc pentru că trebuie să fim atenți la dozajul de apă și cafea pe care-l facem. Orice greșeală cât de mică, poate aduce cafeaua care ne trezește să fie o licoare închisă la culoare fără niciun gust. Dacă nu are niciun gust, cu siguranță nu va avea nici efectul dorit.

Alt secret pentru o zi de luni perfectă, este ca aceasta să se sincronizeze cu o zi liberă. Zilele libere de luni, sunt cele pe care toată lumea reușește să le iubească din suflet.

Cât de ipocriți suntem. Cum reușim să iubim doar zilele de luni care sunt libere. Cele în care trebuie să lucrăm le urâm din tot sufletu. Oare problema asta nu este altundeva? Nu este în altă zonă, poate ziua de muncă nu are nicio vină. Poate este, vina noastră pentru că ne trezim în fiecare zi să mergem la un job care nu ne place, în speranța că într-o zi o să putem să mergem la cel pe care-l visăm.

Cât mai așteptăm ca să ne îndeplinim visele? Cât o să așteptăm să pice din cer ceea ce ne dorim? Cât o să detestăm ziua de luni, chiar dacă ea nu are nicio vină?

Tocmai de aceea eu iubesc ziua de luni din tot sufletul. Ea este confirmarea unui nou început. Unei șanse de a face o mulțime de oameni să zâmbească, o mulțime de oameni să înceapă să se uite în oglindă și să nu se mai complacă în lucruri care nu le plac. Iubește-te, astfel vei reuși să iubești ziua de luni. Nu e nevoie să arunci cu atâta ură, uită-te cât de multă iubire poți să emani atunci când ești în zona ta de confort!